Toľko famóznych výkonov? Benátky opäť tlieskali postojačky. Aplauz si pýta aj štýl týchto dám

Buď je publikum v Cannes tento rok veľmi milosrdné, alebo sú premietané snímky skutočne také výnimočné. Z mesta na vode prichádzajú správy o nadšených reakciách. Víťazom je zatiaľ "syn", teda presnejšie rovnomenný film.

10.09.2022 00:00
Laura Dern a herec Hugh Jackman Foto: ,
Herečka Laura Dern a herec Hugh Jackman na slávnostnej premiére The Son.
debata

Snímka The Son od režiséra Floriana Zellera zviedla dokopy herecké hviezdy ako Laura Dern, Hugh Jackman a Vanessa Kirby. Nechýba však ani ukážkový mladý talent – herec Zen McGrath, ktorý stvárnil syna hlavného hrdinu z prvého manželstva. Do života svojho otca vtrhne ako vietor a všetko obracia naruby. Príbeh si podľa viacerých médií vyslúžil v Benátkach bezmála desať minút trvajúci potlesk postojačky, teda takzvané standing ovations.

Natasha Poly pózuje fotografom v odvážnych...
Herečka Vanessa Kirby uchvátila v kreácii...
+15Herečka Laura Dern v kreácii Armani Privé.

Herci, ktorí film predstavili najprv na tradičnom fototermíne a následne aj na slávnostnej premiére na červenom koberci, neskrývali nadšenie a dojatie. Špekuluje sa tiež o tom, že práve táto snímka môže byť „liahňou“ niekoľkých oscarových nominácií.

zväčšiť Herečka Vanessa Kirby uchvátila v kreácii... Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Vanessa Kirby Herečka Vanessa Kirby uchvátila v kreácii Valentino Haute Couture na premiére The Son v Benátkach.

O pozlátenej soške, ktorú udeľuje Americká filmová akadémia, sa však nešušká prvýkrát. Spomenuli ju aj v prípade snímky Veľryba od režiséra Darrena Aronofskeho, v ktorej exceluje herec Brendan Fraser v úlohe morbídne obézneho hlavného hrdinu, ktorého jediný kontakt so svetom je prostredníctvom počítača. Práve on by mal podľa viacerých kritikov siahnuť na slávnu trofej.

Alina Baikova Čítajte viac V rukách ukrajinská vlajočka, no všetci pozerali na... modelka Baikova si Benátky užila v priehľadných šatách a naostro!

Či sa po jeho boku v zozname oscarových nominácií ocitne aj Hugh Jackman, sa ukáže až o pár mesiacov. Na benátskej premiére sa však potvrdil okrem iného aj vycibrený štýl hlavných hviezd. Najmä dvojica hlavných ženských hrdiniek absolútne bodovala. Vanessu Kirbyovú obliekol ateliér Valentino Haute Couture a jej kolegyňu Lauru Dernovú zase ateliér Armani Privé. Výsledok si pozrite v našej galérii.

Brendan Fraser Čítajte viac Herec z Múmie priniesol do Benátok nový film, má v ňom vyše 250 kíl! Aplauz, slzy a... jasná šanca na Oscara!

Chcete vidieť fotogalérie z filmového festivalu v Benátkach? Kliknite na ďalšiu stranu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #festival #Hugh Jackman #Benátky #Laura Dern #Vanessa Kirby #The Son

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...