Kubánska Marilyn očarila v ružových tónoch Benátky, no potom... prišiel Brad Pitt a bol fakt 'cool'

Mal to byť veľký moment americko-kubánskej herečky Any De Armasovej, ale zdá sa, že ju tak trochu zatienil slávnejší kolega. Prekvapil fotografov na slávnostnej premiére v Benátkach.

10.09.2022 00:00
Ana de Armas Foto: ,
Kubánska herečka Ana de Armas počas premiéry filmu Blonde o Marilyn Monroe v Benátkach. Obliekol ju módny ateliér Louis Vuitton.
debata (2)

Reč je o hercovi Bradovi Pittovi, ktorého prítomnosť na štvrtkovej slávnostnej premiére životopisnej novinky Blonde o herečke Marilyn Monroe, mnohých zaskočilo. Pitt vo filme neúčinkuje, no je jeho producentom – na popoludňajšom stretnutí s médiami sa neobjavil, svoj „moment“ si nechal až na večer.

Germany Bullet Train Premiere Čítajte viac Sukňa a svalnaté potetované lýtka! Uhádnete, ktorý herec si trúfol takto vyraziť na premiéru? Predsa Brad!

Na pretras sa znovu dostal Pittov odevný štýl – herec, ktorý len nedávno pútal pozornosť originálnou garderóbou pri promo aktivitách k filmu Bullet Train, ani tentoraz nesklamal. K tmavému obleku s motýlikom si totiž obul obyčajné športové tenisky s troma prúžkami. Internetové komentáre zneli nadmieru priaznivo. 58-ročného herca označovali mnohé komentáre slovami ako „kúl“ či „tomu sa hovorí štýl“.

Herec, v tomto prípade ako producent Brad Pitt...
Kubánska herečka Ana de Armas počas premiéry...
+9Herečka Tessa Thompson prišla na premiéru filmu...

Samotná Ana De Armas, samozrejme, tiež nezostala prehliadnutá. Krásna herečka a expartnerka herca Bena Afflecka sa totiž objavila na premiére v róbe ružovej farby s výraznou vlečkou. Kreáciu z dielne Louis Vuitton jej pomáhala upraviť aj asistentka, aby slávnostné zábery pôsobili čo najefektnejšie. Ten najdôležitejší moment však prišiel až po skončení filmu v kinosále. A bol to práve moment triumfu očarujúcej hlavnej hrdinky. Snímka a De Armasovej výkon si vyslúžili 14 minút trvajúci potlesk a standing ovation – tento rok vôbec najdlhšie trvajúce standing ovation na festivale.

zväčšiť Herec, v tomto prípade ako producent Brad Pitt... Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Brad Pitt Herec, v tomto prípade ako producent Brad Pitt prišiel podporiť film Blonde.

Po boku De Armasovej nechýbali ani jej filmoví kolegovia Adrien Brody a Julianne Nicholson. Pozornosť však strhla na seba aj herečka a členka poroty Tessa Thompson, ktorá od štartu Benátok absolútne strieľa do čierneho výberom odevných kreácií. Možno práve na počesť Marilyn si vybrala tú doposiaľ najodvážnejšiu. Look tvorila trblietavá sieťovaná kreácia z dielne značky Interior. Viac si pozrite v našej galérii.

Chcete vidieť fotogalérie z filmového festivalu v Benátkach? Kliknite na ďalšiu stranu.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Benátky #Brad Pitt #Medzinárodný filmový festival v Benátkach #Ana de Armas #Blonde

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....