Harry Styles s kabelkou a... pamätáte si seriálovú princeznú Dianu? Vystrojila sa na hodinu gymnastiky?

Hviezdy nového filmu My Policeman vyvolali v Toronte poriadny rozruch. A dôvodom nebola len prítomnosť popovej megastar Harryho Stylesa.

13.09.2022 00:00
Harry Styles,  herečka Emma Corrin a herec... Foto: ,
Zľava: Spevák a herec Harry Styles, herečka Emma Corrin a herec David Dawson na slávnostnej premiére novinky My Policeman.
debata

Hudobník, spevák a herec Styles síce patril medzi očakávané tváre a fanúšikovia (v jeho prípade najmä fanúšičky) stáli niekoľko hodín okolo zátarasov aj s transparentmi a plagátmi. Bola to však aj jeho filmová kolegyňa Emma Corrin, kto zaujal objektívy fotografov a verejnosť.

Herečka Emma Corrin v kreácii Miu Miu na...
Spevák a herec Harry Styles vyvolal opäť...
+6Herečka Emma Corrin na premiére novinky My...

Britská herečka, ktorú preslávila najmä rola princeznej Diany v seriáli Koruna, sa objavila v nedeľu podvečer v kanadskom meste v netradičnom outfite. Corrinovú obliekla značka Miu Miu, no ak by ste čakali klasický model šiat či nohavicového kostýmu, zostanete prekvapení. Plavovlasá Britka sa totiž predviedla priamo na ulici v čiernom body s výrazným vykrojením, ktorý pripomínal skôr gymnastický úbor. Nádych spoločenského odevu na premiéru mu dodávali len výrazné priehľadné čierne rukávy, s ktorými Corrin efektne pózovala priamo na ulici.

zväčšiť Herečka Emma Corrin v kreácii Miu Miu na... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Emma Corrin v kreácii Miu Miu Herečka Emma Corrin v kreácii Miu Miu na premiére novinky My Policeman na filmovom festivale v Toronte.

Z módneho hľadiska, samozrejme, nezaostal ani spomenutý Styles, ktorého oblieka takmer výlučne značka Gucci. Aj kabelka, ktorú zvieral v rukách za vyrezávané drevené držadlo, pochádzala práve z dielne tejto talianskej značky. Stylesov štýl, v ktorom mieša prvky mužského a ženského odievania, ale aj retro vplyvy, však opäť vyvolal nadšenie najmä na sociálnych sieťach a aj u módnych kritikov.

Florence Pugh Čítajte viac Neboj sa, zlatko! Tento priehľadný model už šokovať nebude... krásna Florence Pugh v ňom však uchvátila Benátky!

Snímka My Policeman, s ktorou prišla do Toronta filmová delegácia, je už druhým očakávaným projektom bývalého lídra skupiny One Direction. Harry Styles sa síce profiluje predovšetkým ako spevák, no kritici tvrdia, že mu nebol upretý ani herecký talent. Ako to naozaj je, sa dozvieme čoskoro aj v slovenských kinách. Minimálne pri filme Neboj sa, zlatko, ktorý mal premiéru zase na filmovom festivale v Benátkach a ktorý príde do slovenských kín 22. septembra.

So snímkou sa spája aj škandál, ktorý sa odohral priamo na benátskom filmovom festivale – viac čítajte tu.

Chcete vidieť fotogalérie z filmového festivalu v Benátkach? Kliknite na ďalšiu stranu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Toronto #filmový festival #Gucci #Harry Styles #Miu Miu #štýl #Emma Corrin

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...