Heidi, si to naozaj ty? Slávna Nemka na párty v New Yorku prekvapila, kam zmizli krivky?

Bolo pravidlom, že modelky sa museli udržiavať vo forme - no mnohé z nich zároveň držali nezmyselné a často nezdravé diéty. S nástupom body posivitity, teda pozitívneho prístupu k rôznym tvarom, sa aj v modelingu ku slovu viac ženské tvary.

13.09.2022 11:00
Heidi Klum Foto: ,
Moderátorka, modelka a porotkyňa Heidi Klum. V šatách Rick Owens.
debata

Zdá sa však akoby sa nemecká celebrita, bývalá topmodelka, dnes predovšetkým moderátorka a televízna porotkyňa Heidi Klum rozhodla ísť opačným smerom. Keď sa nedávno objavila na akcii v New Yorku, ktorá sa konala v rozvrhu podujatí newyorského týždňa módy, prekvapila svojou útlou a štíhlou postavou.

Lala Anthony (vľavo) a Kim Kardashian Čítajte viac Kardashianka v 'nahých' šatách za státisíce aj zvodné supermodelky v rokoch: Užili si módnu šou v New Yorku

Niežeby 48-ročná Nemka patrila medzi ženy „krv a mlieko“, vždy sa však radila do zoznamu modeliek so ženskejšími tvarmi, ktoré aj vďaka tomu boli obsadzované do reklám na spodnú bielizeň či plavky. Na akcii Harper's Bazaar a Bloomingsdale prekvapilo, keď sa Klum v kožených šatách Rick Owens postavila pred objektívy a vyzerala, že zhodila dobrých pár kilogramov.

Modelka, dizajnérka a autorka Emily Ratajkowski.
Herečka a modelka Julia Fox stavila azda na...
+4Herečka Jane Krakowski.

V tomto prípade nepomohol ani mejkap, ktorý bol zjavne zámerom doladiť patrične šaty od avantgardného dizajnéra, no vo finálnom výsledku uberal ešte viac zo životnej energie a nadšenia, aké zvyčajne na Klumovej vídať. Kontrast bol ešte väčší, keď sa po boku mamy štyroch detí postavila jej najstaršia ratolesť – dcéra Leni Klum.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa @leniklum_style

Dvojica sa spoločne objavila už na niekoľkých módnych prehliadkach, ktoré odštartovali už minulý týždeň. Medzi doposiaľ najzaujímavejšie prezentácie patrila napríklad prehliadky značky Proenza Schouler, Elena Velez, Raul Lopez či Altuzarra, ale tiež napríklad príchod talianskych ateliérov na týždeň módy v New Yorku.

Okrem odevnej značky Marni sa konala ešte minulý týždeň aj veľkolepá prehliadka k oslavám 25. výročia kabelky Fendi Baguette, na ktorej sa okrem samotného ateliéru podieľal aj americký návrhár Marc Jacobs či klenotnícky dom Tiffany & Co.

Modelka Amber Valletta (vľavo) a herečka Sarah...
Zľava: Chloe Bailey, Nicholas Galitzine, Jordan...
+22Speváčka Grace Jones.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #Heidi Klum #imidž #zmena #Rick Owens

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...