Móda z EMMY: Úchvatná Zendaya, nežná víla Daddario či sexy Christina Ricci... ale Kaley Cuoco šliapla vedľa

Večer televíznych cien EMMY ovládli seriály Boj o moc a Ted Lasso, ale tiež v neposlednom rade móda. Aká bola? Hviezdy nesklamali. Pozrite si s nami prehľad toho NAJ (a nielen najlepšieho) z červeného koberca.

13.09.2022 08:38
Zendaya Foto: ,
Herečka a speváčka Zendaya v kreácii Valentino.
debata

Hollywood má zopár mien, ktoré vždy zasiahnu do hry poriadnym spôsobom a jedným z nich je nepochybne herečka, speváčka a multitalentovaná dáma Zendaya. Hviezda hitu Eufória nesklamala ani tento rok, v róbe bez ramienok z dielne Valentino s bálovou sukňou pripomínala divy Hollywoodu 50-tych rokov minulého storočia a vyzerala naozaj úchvatne.

Herečka Sydney Sweeney v kreácii Oscar de la...
Herečka a speváčka Zendaya v kreácii Valentino...
+47Herečka Elle Fanning prichádza v róbe Sharon...

V trende pompéznych večerných rób kráčala v pondelok večer aj herečka Elle Fanning, ďalšia pravidelne ukážkovo oblečená dáma, ktorej kreácia takisto niesla prvky veľkých rób a ĺa Charles James, hoci pochádzala z dielne ateliéru Sharon Long. Celkom prekvapivého mena, keďže hrdinka seriálového hitu Veľká sa zvyčajne oblieka do modelov od slávnych luxusných značiek.

zväčšiť Herečka Alexandra Daddario v kreácii Christian... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Alexandra Daddario Herečka Alexandra Daddario v kreácii Christian Dior Haute Couture.

V pondelňajší večer to boli najmä herečky Hollywoodu – hviezdy nielen z obrazovky, ale aj z filmového plátna – ktoré nesklamali. Napríklad očarujúca a sexy bola „pravá blondínka“ Reese Witherspoon v zafírovomodrej trblietavej kreácii Armani Privé. Jej kolegyňa Amanda Seyfried, ktorá si domov odnášala jednu z cien, zase uchvátila v ružovkastej večernej róbe Armani Privé.

zväčšiť Herečka Christina Ricci v kreácii Fendi Haute... Foto: SITA/AP, Jae C. Hong
Christina Ricci v kreácii Fendi Haute Couture Herečka Christina Ricci v kreácii Fendi Haute Couture.

Príťažlivé, sexy, no pritom veľmi rafinovaný look ukázali hviezdy Lily James a Christina Ricci. Prvú obliekol do trblietavej kreácie so všitým korzetom Atelier Versace, druhá sa objavila v minimalistických tielkových šatách s efektným ručným zdobením kamienkami a korálikmi od Fendi Haute Couture.

Vanessa Kirby Čítajte viac Boli nádherné, boli zvodné, nežné aj sexi - skrátka festivalové krásky za milión: Toto je 21 TOP šiat z Benátok

Ako snová víla pôsobila na červenom koberci herečka Alexandra Daddario, ktorej róba z dielne Christian Dior Haute Couture na jedno rameno by pokojne obstála ako šaty pre nevestu. Mimochodom, veľmi podobný odtieň krémovej telovej farby mala herečka aj na svojej svadbe pred pár mesiacmi. Herečky Rachel Brosnahan (v šatách Pamela Rolland) a Julia Garner (v modeli Gucci) ponúkli trochu drámy vo farbách a s dekoratívnym zdobením a očarujúca Kerry Washington stavila na kreáciu Elie Saab Haute Couture, v ktorej rafinovane predvádzala aj nohy v tmavých pančuchách – kontrast bielej s čiernou fungoval naozaj ukážkovo a výsledok niesol francúzsky nádych.

zväčšiť Herečka Kaley Cuoco v kreácii Dolce &... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Herečka Kaley Cuoco v kreácii Dolce & Gabbana. Herečka Kaley Cuoco v kreácii Dolce & Gabbana.

Samozrejme, objavili sa aj kreácie, ktorých výsledný dojem až tak neuchvátil. Do tohto zoznamu sa zaradila napríklad herečka Kaley Cuoco z Teórie veľkého tresku a Letušky. Jej ružová róba so skráteným predným dielom a dlhou sukňou vzadu od Dolce & Gabbana nefungovala. Navyše ju hyzdili aj aplikácie v podobe kvetín na hrudi, výsledok pôsobil rozpačito.

Lala Anthony (vľavo) a Kim Kardashian Čítajte viac Kardashianka v 'nahých' šatách za státisíce aj zvodné supermodelky v rokoch: Užili si módnu šou v New Yorku

Jeden z najprekvapi­vejšách lookov predviedla herečka Megan Stalter zo seriálu Hacks. Jej priehľadné šaty z červenej čipky, pod ktorými mala oblečené maxi nohavičky, boli azda ukážkou snahy šokovať či podporiť trend body (a imidž) posivity. Výsledok už toľko pozitívnych reakcií nepriniesol.

zväčšiť Herečka Elle Fanning prichádza v róbe Sharon Long. Foto: SITA/AP, Danny Moloshok
Elle Fanning Herečka Elle Fanning prichádza v róbe Sharon Long.

Ďalšie kreácie si pozrite v našej bohatej galérii, kde nájdete 50 záberov najlepšie, dobre, ale aj slabšie oblečených dám aj pánov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #móda #Kaley Cuoco #červený koberec #Reese Witherspoon #Emmy #Christina Ricci #Zendaya #Lily James

+ Venujte dnes svoj čas sami pre seba, potrebujete to.
Tímová spolupráca bude kľúčom k úspechu na pracovisku....

+ Nový športový režim prinesie posilnenie tela aj ducha.
Ak niečo pokazíte, aj si zato zaplatíte, myslite však do...