Diabolská Evelyn z Dva a pol chlapa po boku partnerky, seriálová Penny s novou láskou! Zaľúbené páriky cien Emmy

Svoj debut na červenom koberci počas slávnostného večera televíznych cien Emmy zažili hereckí zaľúbenci Kaley Cuoco a Tom Pelphrey.

13.09.2022 13:00
2022 Primetime Emmy Awards - Arrivals Foto: ,
Sarah Paulsona a Holland Taylor na 74. ročníku udeľovaní televíznych cien EMMY.
debata (1)

Televízne ceny Emmy sa tešia značnému záujmu aj zo strany slávnych hviezd, ktoré sa prejdú po červenom koberci. Počas 74. ročníka udeľovania prestížnych cien, ktoré sa konalo v pondelok v noci v Los Angeles, si svoje okamihy na červenom koberci vychutnali aj zaľúbené páriky.

Tom Pelphrey a Kaley Cuoco na 74. ročníku...
Thomas Sadoski a  Amanda Seyfried na 74....
+7Jason Ritter a  Melanie Lynskey na 74. ročníku...

Svoj debut na červenom koberci počas slávnostného večera zažili hereckí zaľúbenci Kaley Cuoco a Tom Pelphrey. Párik, ktorý spolu randí od mája, sa síce už odprezentoval aj na sociálnych sieťach a bok po boku sa ukázali aj počas slávnostného odhaľovania hviezdy na Chodníku slávy v Hollywoode hercovi Gregovi Berlantimu, červený koberec absolvovali po prvý raz. Kaley Cuoco, známa najmä ako Penny zo sitkomu Teória veľkého tresku (2007 – 2019) a Tom Pelphrey, hviezda seriálového hitu Ozark, tak spoločne oslávili úspech herečky, ktorá bola na cenu Emmy nominovaná za seriál Letuška. Z ceny sa však napokon netešila, na červený koberec zvolila ružovú róbu Dolce & Gabbana.

zväčšiť Tom Pelphrey a Kaley Cuoco na 74. ročníku... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
2022 Primetime Emmy Awards - Arrivals Tom Pelphrey a Kaley Cuoco na 74. ročníku udeľovaní televíznych cien EMMY.

Aj ďalšia hviezda, herečka Sarah Paulson, si na udeľovanie cien Emmy, na ktorú bola nominovaná už po ôsmy raz, vyrazila spolu so svojou partnerkou, herečkou Holland Taylor. 47-ročná Paulson, hviezda série „Impeachment: American Crime Story“, má po svojom boku 79-ročnú Taylor dlhé roky. Prvý raz svoju lásku predviedli na oficiálnom podujatí v roku 2015. V tom čase Holland Taylor, známa najmä ako Evelyn Harper zo seriálu Dva a pol chlapa (2003 – 2015), o svojom vzťahu so ženou verejne prehovorila. „Je medzi nami veľmi veľký vekový rozdiel. Som si istá, že to veľa ľudí šokuje,“ uviedla vtedy. Napriek vekovému rozdielu dvojica spolu žije dodnes, nevyhýbajú sa ani vystúpeniam na červených kobercoch.

zväčšiť Chrissy Teigen a John Legend na 74. ročníku... Foto: SITA/AP, Jae C. Hong
2022 Primetime Emmy Awards - Arrivals Chrissy Teigen a John Legend na 74. ročníku udeľovaní televíznych cien EMMY.

Pozrite si aj ďalšie páry, ktoré sa bok po boku objavili na prestížnom podujatí. Nechýbali John Legend a tehotnou manželkou Chrissy Teigen, manželský pár Amanda Seyfried a Thomas Sadoski a ďalší – foto v galérii (hore).

Herečka Sydney Sweeney v kreácii Oscar de la...
Herečka a speváčka Zendaya v kreácii Valentino...
+47Herečka Elle Fanning prichádza v róbe Sharon...

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Kaley Cuoco #ceny Emmy

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...