Desať rokov spolu, stále šťastní a zaľúbení! Radcliffe so svojou láskou Erin si užili Toronto

Tvoria pár už roky, ale na verejnosti ich vídať zriedkavo. Aj preto bolo veľkým prekvapením, keď sa partnerka herca Daniela Radcliffa objavila po jeho boku na ostrosledovanom festivale v Toronte.

16.09.2022 00:00
Daniel Radcliffe a jeho partnerka Erin Darke Foto: ,
Herec Daniel Radcliffe a jeho partnerka Erin Darke na premiére novinky Weird: The Al Yankovic Story v Toronte na filmovom festivale.
debata

Sympatická Erin Darke, dlhoročná partnerka známeho herca a predstaviteľa Harryho Pottera, stála po jeho boku pred pár dňami, keď Daniel Radcliffe prezentoval nový projekt. Do Toronta na filmový festival priniesol 33-ročný herec novinku pod názvom Weird: The Al Yankovic Story.

Olivia Colman (vľavo) a jej kolegyňa Claire Foy Čítajte viac Kráľovná Alžbeta II. 'ožila' v Toronte - rovno dvakrát! Ale podobu tam už sotva nájdete...

Erin Darke je rovnako ako Radcliffe herečkou a diváci si ju môžu pamätať napríklad z projektov ako Good Girls Revolt či Marvelous Mrs. Meisel. Rodáčka z Michiganu je od Radcliffa staršia o päť rokov, pričom ich vzťah vraj odštartoval najprv pracovne. Stretli sa totiž pri nakrúcaní snímky Kill Your Darlings.

Herec Daniel Radcliffe a jeho partnerka Erin...
Evan Rachel Wood na premiére novinky Weird: The...
+2Zľava: Režisér Eric Appel, herec Daniel...

Pracovný vzťah prerástol do súkromného a oslávili spolu už desať rokov vzťahu. Zatiaľ sa však nezosobášili a údajne nad tým ani príliš nerozmýšľajú. Ani jednému z dvojice vraj nikdy príliš nezáležalo na oficialitách. Podľa záberov z festivalu v Toronte je však isté jedno – partneri majú k sebe stále blízko a vyzerajú bok po boku šťastne. Nič viac si teda asi želať nemôžu.

zväčšiť Herec Daniel Radcliffe a jeho partnerka Erin... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Daniel Radcliffe a jeho partnerka Erin Darke Herec Daniel Radcliffe a jeho partnerka Erin Darke na premietaní filmu "The Lost City" v New Yorku.

Britský herec Radcliffe si vo filme pod názvom Weird: Al Yankovic, ktorý zachytáva život skutočnej osobnosti menom Weird Al Yankovic, zahral práve hlavného hrdinu. Na slávnostnej premiére nastal zaujímavý moment, keď sa skutočný Yankovic postavil po boku niekdajšej hviezdy „čarodejníckej sá­gy“.

Na adresu Radcliffa muzikant a známy komik vyslovil veľký kompliment. „Nepochybujem o tom, že toto bude rola, pre ktorú si ho zapamätajú nasledujúce generácie.“

VIDEO: Páry, ktoré sa dali dokopy pri nakrúcaní

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Toronto #filmový festival #Daniel Radcliffe #partnerka #Erin Darke

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...