Samučičká ako prst, ale krásna... Olivia Wilde uchvátila Španielov, doniesla 'škandalózny' film

Na sedemdesiaty ročník filmového festivalu v San Sebastiane sa vybrala aj režisérka novinky Neboj sa, zlatko - Olivia Wilde.

19.09.2022 00:00
Olivia Wilde Foto:
Režisérka a herečka Olivia Wilde v kreácii Valentino Haute Couture na večernej premiére filmu Neboj sa, zlatko v San Sebastiane.
debata

Tridsaťosemročná Wilde zaujala fotografov, ale aj fanúšikov hneď dvakrát – na popoludňajšom stretnutí s verejnosťou sa totiž objavila v pestrých vzorovaných šatách v retro looku, ktoré zvýrazňovali jej štíhlu figúru. Večerná premiéra, počas ktorej sa Olivia prešla po červenom koberci a poskytla niekoľko rozhovorov, sa zase niesla v znamení luxusnej kreácie smaragdovozelenej farby z dielne Valentino Haute Couture.

Režisérka a herečka Olivia Wilde v kreácii...
Režisérka a herečka Olivia Wilde pózuje s...
+2Režisérka a herečka Olivia Wilde pricestovala...

Americká herečka a režisérka dorazila do mesta San Sebastián v baskickej časti Španielska počas uplynulého víkendu, aby tu predstavila svoj ďalší režijný počin. Snímka Neboj sa, zlatko, ktorá vo štvrtok vstupuje aj do slovenských kín, má za sebou už veľkú premiéru v Benátkach a hoci sa dočkala pozitívnej odozvy kritikov aj divákov – už nejaký čas ju však sprevádza aj negatívna publicita.

zväčšiť Zľava: Herci Gemma Chan, Harry Styles, Sydney... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
Gemma Chan, Harry Styles, Sydney Chandler, režisérka Olivia Wilde a herci Chris Pine, Florence Pugh a Nick Kroll Zľava: Herci Gemma Chan, Harry Styles, Sydney Chandler, režisérka Olivia Wilde a herci Chris Pine, Florence Pugh a Nick Kroll spoločne na premiére filmu Don't Worry Darling.

Tá sa týka vzťahov medzi samotnými hercami a režisérkou. Na nedávnom filmovom festivale v Benátkach sa šuškalo aj o tom, že napríklad hlavná hrdinka – britská herečka Florence Pugh si s Wildeovou nedokáže prísť na meno. Na tlačovú konferenciu prišla Pugh s oneskorením, počas pózovania fotografom sa celý čas nepozerala na režisérku a film údajne nepromuje ani na svojich kanáloch na sociálnej sieti.

Gemma Chan, Harry Styles, Sydney Chandler, režisérka Olivia Wilde a herci Chris Pine, Florence Pugh a Nick Kroll Čítajte viac VIDEO: Benátsku premiéru poškvrnila vojna hviezd! Jeden mal druhého opľuť, herečka vraj neznáša režisérku

Škandál vyrobili médiá aj z údajnej nevraživosti medzi hercami Harrym Stylesom a Chrisom Pineom – dokonca sa objavili videá, ktoré mali naznačovať, že hudobník a spevák Styles (inak Wildeovej partner) svojho kolegu opľul. Nepotvrdili sa.

Režisérka a herečka Olivia Wilde pricestovala... Foto: SITA/AP, Alvaro Barrientos
Spain San Sebastian Film Festival Režisérka a herečka Olivia Wilde pricestovala na filmový festival San Sebastian s filmom Neboj sa, zlatko. V šatách Kwaidan Editions.

Možno aj zlé vzťahy hercov však boli dôvodom, prečo Olivia Wilde dorazila do Španielska celkom sama. Napriek tomu, že ide o pomerne očakávaný film – snímka Neboj sa, zlatko sa zatiaľ nedočkala klasickej podpory v podoby veľkých premiér za prítomnosti všetkých jej hviezd. V pláne vraj už ani nie sú – dôvodom má byť (aspoň tým oficiálnym), že herečka Florence Pugh momentálne nakrúca film Duna 2 a jej rozvrh koliduje s možnosťami uvádzať Neboj sa, zlatko. Nuž, Olivia si musela vystačiť sama.

Herečka Gemma Chan v kreácii Louis Vuitton.
Herečka Florence Pugh pózuje fotografom na...
+17Sprava: Herečky Florence Pugh, Gemma Chan a...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #film #Olivia Wilde #Valentino #San Sebastián #rola #Neboj sa zlatko

+ Zamyslite sa nad momentálnou situáciou a správajte sa podľa nej.
Uzavretie významného obchodu zlepší vašu...

+ Odpočinok je tak isto dôležitý ako tréning.
Ak skutočne chcete a ak sa snažíte, všetko stihnete bez problémov....