Ako víla v bielej, Margot Robbie žiarila na premiére plnej hviezd. Táto tvár však prekvapila!

Jedným z očakávaných filmov tejto jesene je nepochybne novinka Amsterdam. V nedeľu večer ju uviedli v New Yorku. Nechýbali pri tom mnohé hviezdy, nielen tie, ktoré sa objavia na plátne.

20.09.2022 00:00
Andrea Riseborough, Rami Malek a Margot Robbie Foto: ,
Zľava: Herci Andrea Riseborough, Rami Malek a Margot Robbie spoločne na premiére novinky Amsterdam.
debata

V centre príbehu stojí trojica priateľov, ktorí sa ocitajú uprostred obrovského sprisahania. Úlohy zveril režisér britskej hercom Christianovi Baleovi, Johnovi Davidovi Washingtonovi a herečke Margot Robbieovej. Poslednú menovanú však zachytili fotoaparáty najmä v spoločnosti ďalších kolegov z projektu – herca Ramiho Maleka a britskej herečky Andrey Riseboroughovej.

Zľava: Herci Andrea Riseborough, Rami Malek a...
Herec Rami Malek.
+9Margot Robbie v kreácii Chanel pózuje...

Zdá sa, že nakrúcanie príbehu ich spojilo nielen na profesionálnej úrovni, ale aj v súkromí. Austrálsku rodáčku Robbieovú napríklad v auguste zachytili objektívy paparazzov s manželom na spoločnej dovolenke s Malekom a jeho partnerkou Lucy Boyntonovou.

Plavovlasá herečka Robbie, ktorej popularita v Hollywoode rastie každým rokom a určite ašpiruje momentálne na jednu z najslávnejších (aj najlepšie platených) tvárí filmového priemyslu, si na slávnostnú premiéru obliekla model z dielne značky Chanel. Podobne ako napríklad španielska herečka Penelope Cruz, je aj Margot ambasádorkou parížskeho módneho domu a ateliéru. V bielych šatách bez ramienok so sukňou z jemnej francúzskej čipky vyzerala hviezda očarujúco.

zväčšiť Herečka Margot Robbie v kreácii Chanel na... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Margot Robbie v kreácii Chanel Herečka Margot Robbie v kreácii Chanel na premiére filmu Amsterdam.

Medzi hosťami premiéry nechýbali ani herci ako Mike Meyers, Timothy Olyphant alebo Michael Shannon, jedna tvár však mohla trochu prekvapiť. Do New Yorku na premiéru Amsterdamu dorazil aj raper Drake. Ak očakávate, že je autorom soundtracku, prekvapíme vás. Známy americký hip hopový umelec sa totiž na filme podieľal ako spoluproducent. Film Amsterdam je však spojený s množstvom ďalších slávnych mien – zahrala si v ňom napríklad aj speváčka Taylor Swift či herec Robert de Niro.

Film by mal prísť do amerických kín začiatkom októbra, na Slovensku sa ho diváci dočkajú zhruba v rovnakom čase.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #film #Amsterdam #Drake #Margot Robbie

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...