Pamätáte si ešte Martinu Mečiarovú? Aha, takmer sa nezmenila, žiarila na premiére Indiána

Patrila medzi najpopulárnejšie a tiež medzi najmedializovanejšie tváre televízie Markíza, potom sa však z obrazoviek na istý čas vytratila a posledné roky jej štafetu prebrali iné moderátorské tváre.

22.09.2022 00:00
Martina Mečiarová Foto: ,
Moderátorka Martina Mečiarová na premiére filmu Indián.
debata

Bývalá markízačka Martina Mečiarová, ktorá sa stále venuje moderovaniu, sa len nedávno objavila na slávnostnej premiére filmu Indián. A hoci jej už je v médiách menej ako kedysi, okamžite strhla na seba pozornosť.

Andrea Riseborough, Rami Malek a Margot Robbie Čítajte viac Ako víla v bielej, Margot Robbie žiarila na premiére plnej hviezd. Táto tvár však prekvapila!

Mama 12-ročného syna Šimona, ktorého má s exmanželom Milanom Mečiarom, sa obliekla do kombinácie modrého roláka a výraznej akvamarínovej modrej sukne, ktoré doplnila tiež kabelka v tónoch a telové lodičky. Čo sa vizáže a pôvabu týka, zdá sa akoby sa ani tvár z televíznej obrazovky za uplynulé roky nezmenila. Sympatickej moderátorke však určite prospieva aj fakt, že je v súkromí šťastná s partnerom Marekom a užíva si tak nielen pracovné aktivity, ale tiež rolu mamy a partnerky.

Herečka Zuzana Kraváriková.
Český herec Karel Roden stvárnil hlavnú rolu vo...
+9Zľava: Yxo Dohňanský, Peter "Pinďo" Lengyel a...

Mečiarová však nebola jedinou dámou, ktorá na premiére novinky Indián zaujala. Slávnostné premietanie filmu s českými aj slovenskými hereckými hviezdami si nenechala ujsť napríklad herečka Lívia Bielovič, známa najmä z Druhej šance. Pôvabná seriálová lekárka si zjavne odskočila rovno z nakrúcania či tréningu do šou Tvoja tvár znie povedome. Dokonca sa zdalo, že prišla do spoločnosti takmer bez líčidiel. Stále však pôsobila pôvabne a tiež prirodzene.

zväčšiť Herečka Lívia Bielovič sa tiež prišla pozrieť... Foto: KATARINA HARSANYOVA
Premiera Indian 2022-1054 Herečka Lívia Bielovič sa tiež prišla pozrieť na premiéru Indiána.

V zozname známych dám a pánov, ktorí sa stretli na premiére, sa potom tiež objavila herečky Zuzana Kraváriková, Lucia Siposová aj 90-ročná Eva Landlová či herci Juraj Kemka, Roman Pomajbo alebo mladý Oliver Oswald.

Video

VIDEO: 90-ročná Eva Landlová lezie na strom vo filme Indián.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Lucia Siposová #Martina Mečiarová #Lívia Bielovič #Indián

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...