Po skrachovanom vzťahu s Fergie sa Duhamel pýši novou ženou! Má o 20 rokov menej a niekoľko titulov Miss

Je to len pár dní, čo sa slávny krásavec Josh Duhamel (49) oženil.

23.09.2022 00:00
World Premiere of "Bandit" Foto: ,
Josh Duhamel a jeho manželka Audra Mari na premiére filmu "Bandit" v Los Angeles.
debata

V pozícii čerstvého ženáča si vychutnal premiéru filmovej novinky „Bandit“, v ktorej stvárňuje jednu z hlavných rolí po boku Mela Gibsona. Na červenom koberci pred objektívmi nechýbala ani jeho manželka, bývalá Miss World America z roku 2016, čiernovláska Audra Mari (28). Na červenom koberci sa herec, ktorého slovenskí diváci poznajú z filmov Transformers či z rodinnej melodrámy S láskou, Simon, rozhovoril o manželstve.

Josh Duhamel na premiére filmu "Bandit"  v  Los...
Josh Duhamel a jeho manželka Audra Mari na...
+4Miss World America 2016 - Audra Mari na...

„Mám šťastie. Mám veľmi, veľmi veľké šťastie,“ opísal 49-ročný Duhamel pre etonline, ktorý sa pred objektívmi usmieval po boku svojej manželky. A hoci pri téme svadby nechcel zachádzať do detailov, povedal, že jeho top momentom z udalosti bolo, keď svoju nevestu uvidel v bielych šatách. Po premiéru sa však krásna Audra Mari obliekla od hlavy po päty do čiernej, rovnako, ako herec. Ten si pred objektívmi zapózoval aj so svojou filmovou partnerkou, blondínkou Elishou Cuthbertovou.

Josh Duhamel a jeho snúbenica Audra Mari Čítajte viac Fešák z Transformers sa pár mesiacov pred 50-kou znovu oženil! Jeho vyvolená? Najkrajšia Američanka

28-ročná Audra Mari, ktorá sa živí ako modelka a televízna moderátorka, sa stala hercovou druhou ženou. Okrem titulu Miss World America 2016 sa pýši aj titulom Miss Teen USA. V minulosti reprezentovala USA na súťaži Miss World.

zväčšiť Bývalí manželia Josh Duhamel  a Fergie. Foto: SHUTTERSTOCK
fergie Bývalí manželia Josh Duhamel a Fergie.

V minulosti bola Duhamelovou zákonitou partnerkou 10 rokov speváčka Fergie, s ktorou majú spolu jedného potomka, syna menom Axl Jack (9).

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Josh Duhamel

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Nebojte sa, čo má prísť príde, ale môžete tomu aj dopomôcť.
Nenechajte nikoho aby si z vás robil srandu, alebo...