OBRAZOM: Krásna De Armas s Marilyn v Španielsku, davy čakali aj na slávnu Nemku

Záver filmového festivalu v španielskom meste San Sebastian sa niesol v znamení hviezdnych hostí. Prišli hneď dve slávne dámy.

25.09.2022 08:00
Ana de Armas Foto:
Americko-kubánska herečka Ana de Armas prišla do San Sebastianu predstaviť film Blonde. Na snímke v šatách, topánkach a s kabelkou Louis Vuitton.
debata

Herečka Ana De Armas, ktorej najnovší projekt Blonde budí očakávanie pred svojou premiérou na streamovacej platforme Netflix, pricestovala do sevrošpanielskeho mesta práve s touto novinkou. Možno je to aj De Armasovej kubánsky pôvod, možno jej hviezdny status, na krásku však čakali vo festivalovom dejisku davy ľudí.

zväčšiť Herečka Ana de Armas v kreácii Louis Vuitton... Foto: SITA/AP, Alvaro Barrientos
Ana de Armas Herečka Ana de Armas v kreácii Louis Vuitton pózuje fotografom.

Už počas svojho sobotňajšieho príchodu predpoludním, keď vystúpila z auta v krémových minišatách Louis Vuitton, s nadšením mávala zástupom fanúšikov, ktorí stáli aj v daždi. Americko-kubánska herečka si s nimi zapózovala a prehodila pár slov. Potom ju už čakali oficiálne eventy.

Ana de Armas predstavila v Španielsku film...
Americko-kubánska herečka Ana de Armas prišla...
+17Ana de Armas predstavila v Španielsku film...

Najprv tlačová konferencia a neskôr aj večerné premietanie a pózovanie na červenom koberci. Aj v tomto prípade vkĺzla do kreácie Louis Vuitton. Zlatý top z kožených šupiniek doplnila čierna sukňa s vysokým rozparkom. Tridsaťštyriročná brunetka potvrdila svoju povesť zvodnej dámy z červeného koberca.

zväčšiť Herečka Diane Kruger a jej kolega Liam Neeson... Foto: SITA/AP, Alvaro Barrientos
Diane Kruger a jej kolega Liam Neeson Herečka Diane Kruger a jej kolega Liam Neeson na filmovom festivale v San Sebastiane.

V sobotu však De Armas nebola jedinou hviezdou, ktorá navštívila San Sebastian – na festival totiž dorazila aj herečka Diane Kruger, ktorá predstavila nový projekt s hercom Liamom Neesonom. Nemecká rodáčka, kedysi modelka, múza ateliéru Chanel, dnes herečka aj režisérka a producentka, sa tiež predviedla až trikrát pred objektívmi a ponúkla fotografom niekoľko možností zvečniť ju a jej ukážkový módny štýl.

Ana de Armas Čítajte viac Zázrak a hotový sen! Krásna Kubánka ako Marilyn - nikto nečaká, že také čosi príde, tvrdí De Armas

Viac si už pozrite v našej galérii, nižšie nájdete tiež galériu s herečkou Oliviou Wilde a jej kolegyňou Penelope Cruzovou. Obe navštívili filmový festival v San Sebastiane v jeho úvode.

Režisérka a herečka Olivia Wilde v kreácii...
Režisérka a herečka Olivia Wilde pózuje s...
+2Režisérka a herečka Olivia Wilde pricestovala...
Penelope Cruz zavítala na 70. ročník filmového...
Španielska herečka Penelope Cruz na otvorení...
+6Penelope Cruz zavítala na 70. ročník filmového...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #filmový festival #Diane Kruger #San Sebastián #Ana de Armas

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...