Clooneyho Amal v červenej čipke - hotový magnet večera. A čo Julia Roberts? Zostala v jej tieni

Herečka Julia Roberts stále patrí medzi najslávnejšie a aj najpôvabnejšie hviezdy Hollywoodu. Pri niektorých príležitostiach však skrátka zostane tak trochu "v tieni".

27.09.2022 00:00
Amal Clooney a George Clooney Foto: ,
Manželia Amal Clooney a George Clooney spoločne na podujatí HISTORYTalks.
debata (1)

Dalo by sa to povedať aj o víkendovom podujatí vo Washingtone, na ktorom sa držiteľka Oscara opäť stretla so svojím dlhoročným kamarátom a kolegom Georgom Clooneym a jeho manželkou Amal Clooneyovou.

Hoci Julia aj Clooneyovci dorazili na akciu pod názvom HISTORYTalks sami za seba, možno aj vzhľadom na fakt, že v kinách je ich spoločný film, nevyhla sa herecká hviezda porovnávaniu so známou právničkou a manželkou populárneho herca.

Manželia Amal Clooney a George Clooney spoločne...
Sestry Venus Williams (vľavo) a Serena Williams...
+4Herečka Anna Kendrick.

Kým libanonská rodáčka Amal stavila na výraznú červenú farbu čipkovaných šiat až po zem, hollywoodska herečka volila svoju obľúbenú čiernu. Práve to je odtieň, po ktorom siaha najčastejšie. Tentoraz to boli krátke šaty s dlhými rukávmi, ktoré doplnila výraznejšími kontrastnými topánkami a predviedla svoje štíhle nohy.

zväčšiť Herečka Julia Roberts sa tiež ukázala na akcii... Foto: SITA/AP, Nathan Howard
Julia Roberts Herečka Julia Roberts sa tiež ukázala na akcii HISTORYTalks vo Washingtone.

Právnička Amal Clooney, ktorú v minulosti viackrát zaradili do rebríčka najlepšie oblečených žien sveta, sa však nebojí farieb a ani výraznejšieho stylingu. Akcia HISTORYTalks mala seriózny rozmer a tak aj jej voľba červených čipkovaných šiat bola decentná, elegantná a v rámci vhodného dress-code. Stále sa však radila medzi najvýraznejšie a aj najlepšie oblečené dámy podujatia.

Britain Ticket To Paradise Premiere Čítajte viac Súboj slávnych dám po Clooneyho boku! Zamilovaná Julia Roberts kontra super štíhla Amal

Medzi hosťami podujatia vo Washingtone boli aj slávne mená ako Serena Williams či Venus Williams, Chelsea Clinton alebo David Furnish. HISTORYTalks je limitovaná séria živých podujatí, ktoré pozývajú divákov z celej krajiny, aby si vypočuli priamo svetových lídrov, priekopníkov, autorov a filmárov. "HISTORYTalks skúma minulosť nášho národa, aby pochopila našu súčasnosť a osvetlila našu budúcnosť,“ uvádza sa na oficiálnej webovej stránke.

VIDEO: Páry, ktoré sa dali dokopy pri nakrúcaní

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #akcia #George Clooney #Julia Roberts #Amal Clooney

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...