Veľká bosorácka premiéra! Hviezdy Hokus Pokus sú späť - Parker prekvapila, ukázala tínedžerské dcéry!

Začiatkom deväťdesiatych rokov minulého storočia vstúpil do kín film Hocus Pocus. Získal si fanúšikov po celom svete a stal sa z neho doslova kult. Teraz prichádza pokračovanie. A s ním sa vracajú všetky tri hlavné hrdinky.

28.09.2022 10:13
debata
zväčšiť Herečka Sarah Jessica Parker prišla na premiéru... Foto: SITA/AP, Charles Sykes
Sarah Jessica Parker Herečka Sarah Jessica Parker prišla na premiéru filmu Hocus Pocus 2 aj s jej dvoma dcérami - Marion Lorettou Elwell Broderickovou (vľavo) a Tabithou Hodge Broderickovou.

Predstaviteľky bosoriek, čarodejníc, ktoré sa ocitnú po 300-ročnej kliatbe vo svete ľudí a snažia sa poistiť si večnú mladosť a ovládnuť malé mesto, kde kedysi žili, spojil už vo filme z roku 1993 herečky Bette Midlerovú, Kathy Najimiovú a Sarah Jessicu Parkerovú. Všetky tri si v tom čase vraj nadovšetko užívali svoje negatívne postavy, ktoré aj napriek zlým úmyslom získali stovky fanúšikov a dokonca napodobnovateľov. To, napokon, bolo vidieť aj v utorok večer v New Yorku. Na premiére čakali na herečky niektorí fanúšikovia oblečení ako postava Bette Midlerovej vo filme.

Herečka Bette Midler prišla v kreácii...
Herečka Sarah Jessica Parker prišla na premiéru...
+9Herec Sam Richardson.

Pozornosť si však vyslúžili práve samotné hviezdy. Bette Midler sa nezľakla extravagantného stylingu v pruhovaných šatách Christopher John Rogers, jej kolegyne stavili na decentnejšie a elegantnejšie voľby. Zaujali však rovnako. V prípade Sarah Jessicy Parkerovej, inak známej najmä ako Carrie Bradshaw zo Sexu v meste, sa pozornosť sústredila aj na jej garde.

zväčšiť Herečka Bette Midler prišla v kreácii... Foto: SITA/AP, Charles Sykes
Bette Midler Herečka Bette Midler prišla v kreácii Christopher John Rogers.

Sarah si totiž z premiéry spravila rodinný večer a vzala so sebou nielen manžela Matthewa Brodericka, ale aj ich dve dcéry – Marion a Tabithu, ktoré páru už pred rokmi porodila náhradná matka. Dvojica tínedžeriek po boku slávnej mamy vlastne takto v spoločnosti debutovala po rokoch a zaslúžene im patrila pozornosť. Podobne ako ich mame v kreácii Armani Privé.

Louis Vuitton's 200 Trunks, 200 Visionaries: The Exhibition Čítajte viac Deti slávnych rodičov poriadne vyrástli: Spoznáte tieto hollywoodske ratolesti? Zlákal ich Louis Vuitton

Sarah Jessica Parker sa nedávno priznala v rozhovore pre televíziu EXTRA, že s nakrúcaním Hókus Pókus 2 začala takmer okamžite po tom, ako skončila jej práca na pokračovaní seriálu Sex v meste – projekte And just like that… „Nemala som čas na to, čo v takýchto chvíľach zvyčajne robievam – byť nervózna, príliš premýšľať, strachovať sa a vytvárať si neexistujúce problémy. Skrátka ma do toho hodili,“ vysvetlila 57-ročná herečka. Návrat do role vraj však bol pre ňu veľmi ľahký.

Od nakrúcania prvého filmu ubehlo tridsať rokov, no podľa prvých reakcií – či už na sociálnych sieťach alebo priamo v New Yorku – sa zdá, že aj dvojka bude mať svoju fanúšikovskú základňu zaistenú. Aj druhý príbeh produkovalo štúdio Disney a objaví sa na streamovacej platforme Disney+ aj pre slovenských divákov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Sarah Jessica Parker #dcéry #Bette Midler #Hokus Pokus 2

+ Pokúste sa začať jesť domáce jedlá, budete cítiť, že vám to prospieva.
Odvaha prijať riziko sa vyplatí, budete...

+ Nemeňte svoje stravovacie návyky, momentálne je vaše telo spokojné.
Práca, ktorú milujete, prinesie neočakávaný...