Hrdina hitu Živí mŕtvi s krásnou Nemkou na Chodníku slávy: Dostal hviezdu a našiel lásku!

Má za sebou niekoľko vážnych vzťahov, ale aj neúspešné manželstvo. Zdá sa však, že v náručí herca Normana Reedusa našla konečne krásna Diane Kruger šťastie a spokojnosť.

29.09.2022 00:00
Norman Reedus a jeho partnerka Diane Kruger Foto: ,
Herec Norman Reedus a jeho partnerka Diane Kruger počas ceremoniálu na hollywoodskom Chodníku slávy.
debata

Nemecká herečka, ktorá roky žije a pôsobí v USA, sa len nedávno objavila na filmovom festivale v San Sebastiane. Aj tam ju sprevádzal populárny herec zo seriálu Živí mŕtvi, s ktorým tvoria pár už niekoľko rokov a dokonca spolu vychovávajú dcérku Novu.

Dvojica pôsobila na záberoch reportérov zamilovane. Reedus sa však väčšinu času počas jeho návštevy San Sebastianu držal v úzadí – priestor nechal svojej polovičke, keďže Diane prišla na filmový festival predstaviť novinku Marlowe.

Herec Norman Reedus a jeho partnerka Diane...
Zľava: Herečka Diane Kruger sprevádzala svojho...
+3Herec Jon Bernthal (vľavo) sa prihovoril na...

V ich vzťahu je to však vyrovnané. Blondínka oplatila Reedusovi sprevádzanie o pár dní neskôr – už na americkej pôde. Päťdesiattriročný rodák priamo z Hollywoodu sa totiž po piatich dekádach svojho života a viac ako troch dekádach hereckej kariéry dočkal vlastnej hviezdy na Chodníku slávy. Diane prišla svojho milého podporiť, pričom nebola jediná.

zväčšiť Zľava: Herečka Diane Kruger sprevádzala svojho... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Herečka Diane Kruger sprevádzala svojho partnera - herca Normana Reedusa Zľava: Herečka Diane Kruger sprevádzala svojho partnera - herca Normana Reedusa, ktorý si na ceremoniál priviedol aj mamu Marianne a syna Mingusa.

Reedus si tento veľký moment užil aj v spoločnosti mamy Marianne a dospelého syna Mingusa, ktorého mamou je slávna modelka a hercova expartnerka – modelka Helena Christensen. Dcérku Novu však hereckí rodičia nechali doma s pestúnkou. Herca Reedusa čaká aktuálne nakrúcanie voľného pokračovania projektu Živí mŕtvi, respektíve takzvaného spin-off seriálu, ktorý sa bude odvíjať od niektorých dobre známych postáv, no dostane úplne nový príbeh aj prostredie.

Ana de Armas Čítajte viac OBRAZOM: Krásna De Armas s Marilyn v Španielsku, davy čakali aj na slávnu Nemku

„Nechceli sme opakovať a robiť to isté. Takže, to, čo nakrúcame, je iné. Príbeh je iné, charaktery sú odlišné. Má to odlišný zvuk, odlišné svietenie, skrátka odlišnú náladu celkovo,“ komentoval pre portál Indie Wire herec, ktorý bude nový projekt nakrúcať prevažne v Európe. Tam sa totiž bude nový „zombie“ seriál odohrávať.

Ana de Armas predstavila v Španielsku film...
Americko-kubánska herečka Ana de Armas prišla...
+17Ana de Armas predstavila v Španielsku film...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #Chodník slávy #hviezda #Diane Kruger #Norman Reedus

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...