Ex-múza škandalózneho rapera v róbe ako z alobalu! Prekvapila Charlotte zo Sex v meste - aha, aká fešanda

Množstvo známych osobností umeleckého sveta sa zišlo v stredu večer na tradičnom módnom gala newyorského baletu. Večer sa stal miestom pre prezentáciu tanca, umenia, ale, samozrejme, aj módy.

01.10.2022 14:00
Julia Fox Foto: ,
Herečka a múza Julia Fox v strieborných šatách Zac Posen.
debata

Hoci zvyčajne patrí akcia k tým podujatiam, kde sa s módou narába veľmi dôstojne a decentne, zakaždým ponúkne aj odvážnejšie kreácie či hostí, ktorí sa skrátka túžia predviesť v originálnom dizajne. K nim sa určite radí aj herečka a modelka Julia Fox, ktorú svet masovejšie spoznal ako krátkodobú priateľku a múzu rapera Kanye Westa.

Herečka Laverne Cox v kreácii Iris van Herpen...
Herečka, raperka a moderátorka Queen Latifah.
+7Moderátor Andy Cohen prišiel v spoločnosti Amy...

Sexy Američanka sa spojila tentoraz s dizajnérom Zacom Posenom a výsledkom bola veľkolepá večerná róba s masívnou sukňou a nadýchanými rukávmi. Čo však prekvapilo, bol materiál. Strieborná látka totiž evokovala alobal, respektíve ochrannú fóliu, ktorá sa pri prvej pomoci podáva na zahriatie pacientov. Fox však mnohokrát v minulosti ukázala, že sa experimentov nebojí a nezľakla sa ani počas módneho gala v New Yorku.

Cher Čítajte viac Toto si dovolí len slávna hudobná babička! 76-ročná Cher v elastickom overale ohúrila Paríž, počúvla volanie pódia

Spomedzi hostí určite nezostali prehliadnutí ani páni Billy Porter a Jordan Roth, obaja oblečený vo veľkolepých večerných róbach. Roth siahol po značke Balenciaga, zatiaľ čo hrdina hitu Pose (seriálu z produkcie Netflixu) sa obliekol do modelu dizajnéra Gilesa Deacona.

zväčšiť Herečka Kristin Davis prišla v kreácii Monique... Foto: SITA/AP, Charles Sykes
Kristin Davis Herečka Kristin Davis prišla v kreácii Monique Lhuillier.

Na akcii newyorského baletu sa so železnou pravidelnosťou objavuje aj herečka Sarah Jessica Parker – je tiež členkov zasadacej komisii Módneho gala, ktoré sa koná dvakrát ročne. Tentoraz však hviezda novinky Hokus Pokus chýbala. Zastúpila ju kolegyňa a kamarátka z hitového seriálu Sex v meste – herečka Kristin Davis.

Sarah Jessica Parker Čítajte viac Veľká bosorácka premiéra! Hviezdy Hokus Pokus sú späť - Parker prekvapila, ukázala tínedžerské dcéry!

Päťdesiatsedemročná tmavovláska, preslávená rolou Charlotte v spomenutom seriáli, stavila na ľúbivý model od Monique Lhullierovej. Síce oblečená tradične, ale zároveň pôvabne – Davis nesklamala. Viac si pozrite v galérii.

VIDEO: Chcete poznať najhoršie módne trendy? Toto sú vraj oni, ale možno… ani nie

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #balet #New York #Kristin Davis #Billy Porter #Julia Fox

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...