Bratislava má za sebou premiéru romantickej gangsterky! Nechýbala Poláková, Dangl či Mokos

Filmová novinka Čierne na bielom koni má za sebou slávnostnú premiéru. Na ceste do kín ho sprevádzala nová pieseň Jany Kirschner s jednoduchým názvom Lovestory.

08.10.2022 11:00
Attila Mokos, Tomáš Mischura,, Rebeka Poláková,... Foto:
Attila Mokos, Tomáš Mischura, Rasťo Boroš, Rebeka Poláková, Petr Vaněk na bratislavskej premiére filmu Čierne na bielom koni.
debata (1)

Naspievala ju spoločne s Milanom Ondríkom, predstaviteľom jednej z hlavných úloh a na slávnostnej premiére bola pieseň predstavená publiku.

Attila Mokos, Tomáš Mischura,, Rebeka Poláková,...
Rebeka Poláková
na bratislavskej premiére...
+6Daniel Dangl na bratislavskej premiére filmu...

Slávnostnej premiéry sa zúčastnil herci zo snímky – Attila Mokos, Tomáš Mischura, Petr Vaněk či Rebeka Poláková. Nechýbal ani režisér filmu, Rasťo Boroš. Film si prišla do jedného z bratislavských kín pozrieť aj seriálová hviezda Sarah Arató, predstaviteľka lekárky v Druhej šanci. Na novinku bol zvedavý aj Dano Dangl.

Komediálna snímka o tom, prečo sa treba báť ľudí, ktorí vám podajú pero a povedia, že stačí podpísať, príde do kín na celom Slovensku o týždeň, vo štvrtok 13. októbra. Tvorcovia tvrdia, že ak ide o lásku, trochu bolieť to musí.

Herečka Rebeka Poláková v rozhovore pre TV Pravda porozprávala o filme Čierna na bielom koni, v ktorom stvárnila jednu z hlavných postáv (nižšie).

Video

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Rebeka Poláková #Čierne na bielom koni

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...