Módny prešľap krásnej princeznej v centre pozornosti! V róbe ako utopená, zatienila ju do luxusu oblečená Maxima

Na detailoch záleží, zvykne sa hovorievať. V prípade luxusnej kráľovskej módy, ktorá je ostrosledovaná médiami aj verejnosťou, to platí dvojnásobne. Nedávno sa o tom presvedčila aj princezná Sofia, na ktorej prešľap poukázalo viacero médií.

13.10.2022 00:00
Švédsky princ Carl Philip a jeho manželka -... Foto:
Švédsky princ Carl Philip a jeho manželka - princezná Sofia na štátnom bankete v kráľovskom paláci v Štokholme, ktorý sa konal na počesť príchodu holandského kráľovského páru.
debata (3)

Pôvabná manželka švédskeho princa Carla Philipa nechýbala v utorok večer na štátnom bankete v priestoroch kráľovského paláca v Štokholme. Podujatie sa konalo na počesť návštevy holandského kráľa Viliama Alexandra a jeho manželky – kráľovnej Maximy. Chýbať teda nemohli všetci dôležití členovia švédskej monarchie.

Princezná Sofia, ktorá sa vydala za populárneho princa Carla Philipa, k nim určite patrí. Viaceré médiá si však neodpustili poukázať na módne faux pas, ktoré sa pôvabnej hnedovláske podarilo v spoločnosti jej švagrinej – korunnej princeznej Victorie a vážených hostí z rodnej krajiny aj Holandska.

Korunná princezná Victoria a jej manžel - princ...
Švédsky princ Carl Philip a jeho manželka -...
+8Švédsky kráľ Carl Gustaf a jeho manželka -...

Sofia zvolila na slávnostný večer veľkolepú róbu v smaragdovozelenej farbe. Odhalené ramená, zvýraznený štíhly trup a driek, na ktoré sa napájala výrazná taftová sukňa. Práve v nej však bol aj najväčší problém – sukňa bola totiž príliš dlhá a zjavne ju nezhotovili pre 37-ročnú (bývalú) modelku na mieru. Najmä pri pózovaní so švagrinou Victoriou a jej manželom Danielom bol zjavný ostrý kontrast v tom, ako má vyzerať správna dĺžka sukne na večernej róbe, aby jej nositeľka nepôsobila že sa v šatách priam „topí“. V jednom momente dokonca fotografi zachytili, ako na masívnu a zbytočne dlhú sukňu stúpa svojimi vyleštenými topánkami princ Carl Philip.

zväčšiť Kráľovná Maxima a jej manžel - kráľ Viliam... Foto: Profimedia
Kráľovná Maxima a jej manžel - kráľ Viliam Alexander Kráľovná Maxima a jej manžel - kráľ Viliam Alexander (vľavo) na zábere zo štátneho banketu so švédskym kráľom Carlom Gustafom a jeho manželkou - kráľovnou Silviou.

Zdá sa však, že ani všetky snahy švédskej kráľovskej rodiny v prípade voľby príťažlivej večernej módy nemohli konkurovať pozvanej kráľovnej Maxime. Manželka 55-ročného holandského kráľa Viliama Alexandra je totiž známa svojím vycibreným a veľmi luxusným módnym štýlom. Na utorňajší večer si obliekla vyšívanú ružovú róbu na jedno rameno s aranžovaným pláštikom z ateliéru Jantaminiau. Maxima je známa svojou láskou k luxusnej móde haute couture a v jej šatníku sa nachádzajú kreácie nie za tisíce, ale desať- a státisíce eur.

kráľ Viliam Alexander a kráľovná Maxima Čítajte viac Hrozí holandským kráľom vyhynutie? Vo Švédsku ich čakalo vrúcne prijatie, doma... situácia je vraj vážna!

Aj to však môže byť dvojsečná zbraň. Ako poukazujú viaceré médiá, holandská monarchia v posledných rokoch stráca popularitu a kráľovná, ktorá predvádza opulentný štýl, nemusí byť po chuti úplne každému. Jedno sa však musí nechať – keď príde na módny súboj, Maxima to zvyčajne ťahá na víťazné priečky.

VIDEO: Britské kráľovské rezidencie

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #móda #Švédsko #faux pas #kráľovná Maxima #princezná Sofia

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...