Zo svalovca Johnsona je Black Adam! Americký prezident nebude, dcéry majú prednosť

Patrí medzi najznámejších akčných hrdinov, ale na vstup do komiksového sveta superhrdinov si musel počkať. Pre herca Dwayna Johnsona prišla príležitosť až s novinkou Black Adam.

13.10.2022 11:54
Dwayne Johnson Foto: ,
Herec Dwayne Johnson prichádza ako Black Adam v novom komiksovom spracovaní, malo premiéru v New Yorku.
debata

Päťdesiatročný bývalý wrestler v stredu večer v New Yorku predstavil novinku, ktorá je najnovším počinom „stajne“ DC Comics a ktorá bude pravdepodobne veľkým lákadlom v kinách v celej Amerike, ale aj zvyšku sveta. Johnsona neprehliadol na premiére azda nik – a to nielen pre jeho statnú postavu a masu svalov. Herec dorazil v červenom pánskom obleku, oblečenom na holej hrudi. Spod saka vykúkala časť jeho tetovania aj trblietavá retiazka na krku.

Švédsky princ Carl Philip a jeho manželka - princezná Sofia Čítajte viac Módny prešľap krásnej princeznej v centre pozornosti! V róbe ako utopená, zatienila ju do luxusu oblečená Maxima

Po boku Johnsona sa objavili aj jeho hereckí kolegovia. V snímke Black Adam si zahrala napríklad herečka Sarah Shahi, Quintessa Swindell, ale tiež páni Noah Centineo, Aldis Hodge a známy Pierce Brosnan.

Zľava: Pierce Brosnan, Noah Centineo, Dwayne...
Herec Dwayne Johnson prichádza vo filme Black...
+6Herec Pierce Brosnan a jeho manželka Keely...

Johnson sa nedávno dostal do centra pozornosti médií nielen novou rolou, ale aj potenciálne novou kariérou. Politickou. V minulosti totiž viackrát vyhlásil, že by uvažoval nad kandidatúrou na prezidenta USA. Tieto plány sa však zjavne zmenili. Pred pár dňami na návšteve v relácii CBS Sunday Morning uviedol, že táto ambícia je „oficiálne zmietnutá zo stola“.

zväčšiť Zľava: Pierce Brosnan, Noah Centineo, Dwayne... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Pierce Brosnan, Noah Centineo, Dwayne Johnson, Aldis Hodge a Quintessa Swindell Zľava: Pierce Brosnan, Noah Centineo, Dwayne Johnson, Aldis Hodge a Quintessa Swindell - sú novými hviezdami filmu Black Adam.

„Milujem našu krajinu a každého, kto v nej žije. Ale tiež milujem byť otcom. A to je tá najdôležitejšia vec – byť otcom, to je pre mňa rola číslo jeden – špeciálne v tomto kritickom období života mojich dcér,“ komentoval Johnson, ktorý sa vraj poučil minulosťou. Pri prvej dcére, dnes už dospelej Simone, vraj počas dôležitých chvíľ jej detstva absentoval. „Mojimi prioritami číslo jeden sú moje dcéry,“ dodal na adresu 6-ročnej Jasmine a 4-ročnej Tiany, ktoré má s manželkou Lauren Hashianovou.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #prezident #premiéra #rodina #dcéra #Dwayne Johnson #Black Adam

+ Dnes si jednoznačne oddýchnite do sýtosti, potrebujete to.
Nesnažte sa o niečom presvedčiť, sami dobre viete ako...

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...