Triumfálny reparát švédskej princeznej! Po módnom faux pas uchvátila v modrej róbe

Nie každý deň je nedeľa, hovorí sa. Ale švédska princezná Sofia sa v stredu večer rozhodne vyparádila nedeľne. A vyzerala opäť očarujúco.

14.10.2022 00:00
Princezná Sofia a princ Carl Philip Foto:
Princezná Sofia a princ Carl Philip počas koncertu v Štokholme. Princeznú obliekla na akciu do modrých trblietavých šiat dizajnérka Ida Lanto.
debata

Manželka princa Carla Philipa, ktorá je členkou švédskej kráľovskej rodiny, sa spoločne so svojím partnerom zúčastňuje na väčšine oficiálnych udalostiach spojených s návštevou holandského kráľovského páru. Keď sa ešte v utorok večer zúčastnili na slávnostnom bankete, módna voľba bývalej modelky a televíznej hviezdičky vyvolala otázniky aj kritiku. O dôvodoch viac čítajte tu.

V stredu večer však už 37-ročná Sofia nenechala nikoho na pochybách, že patrí medzi najpôvabnejšie členky švédskej kráľovskej rodiny a na červenom koberci dokáže budovať nie ako princezná, ale priam kráľovsky.

Korunná princezná Victoria a jej manžel - princ...
Švédsky princ Carl Philip a jeho manželka -...
+8Švédsky kráľ Carl Gustaf a jeho manželka -...

Slávnostný koncert na počesť návštevy holandského kráľovského páru absolvovala mama troch synov v trblietavých modrých šatách s dlhými maxirukávmi. Róba z dielne domácej dizajnérky Idy Lanto pritiahla k príťažlivej Sofii pozornosť objektívov, ale aj hostí samotného eventu.

zväčšiť Zľava: Švédska korunná princezná Victoria s... Foto: Profimedia
Švédska korunná princezná Victoria s manželom - princom Danielom, holandský kráľ Viliam-Alexander a kráľovná Maxima Zľava: Švédska korunná princezná Victoria s manželom - princom Danielom, holandský kráľ Viliam-Alexander a kráľovná Maxima, švédsky kráľ Carl Gustaf a kráľovná Silvia, švédsky princ Carl Philip a jeho manželka - princezná Sofia.

Samozrejme, nikto z prítomných zástupcov šľachty sa nenechal v prípade večernej garderóby zahanbiť – bola to však práve Sofie, kráska neurodzeného pôvodu, ktorej styling vyvolal tentoraz tie najväčšie odozvy. Najmä na sociálnych sieťach či v domácich médiách.

kráľ Viliam Alexander a kráľovná Maxima Čítajte viac Hrozí holandským kráľom vyhynutie? Vo Švédsku ich čakalo vrúcne prijatie, doma... situácia je vraj vážna!

Už tradične zaujala aj holandská kráľovná Maxima, ktorej módny štýl a garderóba sú oslavované v módnom svete, ale občas tiež terčom kritiky z prostredia bežných Holanďanov. Holandská kráľovná sa totiž oblieka do modelov, ktoré sa často predávajú za obrovské sumy. Aj tento večer absolvovala v kreácii z línie haute couture od dizajnérky Iris Van Herpenovej. Jej odhadovaná cena sa môže pohybovať medzi sumou 50– až 100-tisíc eur.

VIDEO: Robert a Carmen Geissenovci – ťažký život milionárov

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #róba #Štokholm #štátna návšteva #princezná Sofia

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...