Priehľadná róba, pod ňou len čierne prúžky bielizne! Na toto si trúfla 62-ročná brutálna Nikita

Zástup talianskych, ale aj francúzskych filmových hviezd sa objavil vo štvrtok večer na slávnostnom otvorení 17. ročníka filmového festivalu v Ríme.

14.10.2022 12:00
Anne Parillaud Foto: ,
Francúzska herečka Anne Parillaud na filmovom festivale v Ríme.
debata

Slávnostný štart bol ostrosledovanou udalosťou a podľa očakávania prilákal nielen hviezdy úvodného otváracieho filmu Il Colibri, ale tiež množstvo pozvaných hostí. Na červenom koberci zaujali mnohé dámy, medzi nimi napríklad poľsko-talianska herečka Kasia Smutniak, francúzska herečka Berenice Bejo, ale tiež veteránka z filmovej brandže Anne Parillaud.

Modelka a herečka Margherita Buoncristiani na...
Herec Pierfrancesco Favino a herečka Anna...
+7Santo Versace a jeho manželka Francesca De...

Práve posledná menovaná, dáma dobre známa najmä ako dnes už kultová „brutálna Nikita“ z rovnomenného filmu Luca Bessona, bola magnetom pre fotografov. Napriek tomu, že táto hviezda francúzskej kinematografie má po šesťdesiatke, trúfla si na čiernu priehľadnú róbu. Pod ňou mala oblečenú len čiernu hladkú podprsenku a nohavičky rovnakej farby.

zväčšiť Modelka a herečka Margherita Buoncristiani na... Foto: SITA/AP, Domenico Stinellis
Margherita Buoncristiani Modelka a herečka Margherita Buoncristiani na slávnostnom otvorení 17. ročníka filmového festivalu v Ríme.

Šesťdesiatdvaročnej Parillaudovej sa už roky darí udržiavať sa v ukážkovej forme a viackrát v nedávnej minulosti presvedčila, že zákony starnutia v jej prípade akoby nefungovali podľa zaužívaných pravidiel. Aj na filmovom festivale v Cannes, ktorý sa konal v máji, bola viackrát magnetom a zdrojom nadšených reakcií a komentárov.

Monica Bellucci Čítajte viac Majú päťdesiat plus a sú kráľovné štýlu! Slávne ženy ovládli Paríž - vieme aj, kto vládne rebríčku najsexi dám

V Ríme však pozornosti neunikli ani ďalšie príťažlivé dámy – či už v úvode spomenuté, alebo napríklad pôvabná Margherita Buoncristiani – plavovláska, ktorá je v rodnom Taliansku obdivovanou a vyhľadávanou modelkou.

V rámci filmového programu sa okrem premietania úvodnej snímky festivalu odovzdávala hneď v prvý večer aj jedna z cien. Za celoživotný prínos kinematografii si odniesol špeciálnu cenu režisér James Ivory.

VIDEO: Robert a Carmen Geissenovci – ťažký život milionárov

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #filmový festival #Rím #Anne Parillaud #Kasia Smutniak

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...