Lopez s Affleckom prvýkrát od svadby v spoločnosti, ale tentoraz trochu ako na pohrebe!

Kým pre herca Sylvestra Stalloneho a jeho manželku Jennifer Flavinovú bola prehliadka Ralpha Laurena prvou spoločenskou akciou po zažehnanom rozvode, iný slávny párik to mal ako veľkú spoločenskú premiéru po svadbe.

15.10.2022 00:00
Jennifer Lopez a Ben Affleck Foto: ,
Manželský pár Jennifer Lopez a Ben Affleck spoločne na prehliadke Ralph Lauren Jar/Leto 2023, ktorá sa konala v kalifornskej Pasadene.,
debata

Reč je o speváčke Jennifer Lopezovej, ktorá sa pred pár mesiacmi vydala za svojho snúbenca – herca a režiséra Bena Afflecka. Dvojica dorazila do kalifornskej Pasadeny, kde sa nová módna šou s kolekciou Jar/Leto 2023 konala. Usadili sa do prvého radu a vyvolávali všeobecný záujem od prvého momentu. Asi aj fakt, že sa obaja zladili do čiernej farby. Pri pózovaní občas pôsobili priam až smútočne. Napravil to neskôr úsmev a uvoľnená nálada aj v spoločnosti ďalšieho slávneho páru – herečky Jessicy Chastainovej a jej manžela.

Zľava: Manželia Jennifer Lopez a Ben Affleck a...
Herečka Jessica Chastain pózuje fotografom na...
+15Sestry Sistine Stallone (druhá zľava) a Sophia...

Prítomnosť Lopezovej s Affleckom na prezentácii novej módnej kolekcie Ralph Lauren nebola pritom vôbec náhodná. Bol to práve tento americký odevný dizajnér, kto sa postaral o úchvatnú svadobnú garderóbu latino-hviezdy a jej partnera Afflecka, keď si v druhej polovici augusta povedali áno na svadbe s hosťami oblečenými do bielej farby.

"Marry Me" Photo Call Čítajte viac Podoba nevesty Jennifer Lopez odhalená: Bola úchvatná a šaty... hotové umelecké dielo!

Nevesta, pre ktorú išlo už o štvrté manželstvo, vystriedala počas večera niekoľko očarujúcich kreácií a podľa viacerých zdrojov práve jej voľba „laurenovskej“ svadobnej módy priniesla značke obrovský nárast záujmu po celej Amerike. Lepšiu reklamu si slávny dizajnér a jeho firma, ktorú s obľubou nakupujú aj slovenskí odevní fanúšikovia, ani nemohla želať.

zväčšiť Zľava: Manželia Jennifer Lopez a Ben Affleck a... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Jennifer Lopez a Ben Affleck, Jessica Chastain a Gian Luca Passi de Preposulo Zľava: Manželia Jennifer Lopez a Ben Affleck a manželia Jessica Chastain a Gian Luca Passi de Preposulo pózujú amatérskemu fotografovi na prehliadke Ralph Lauren.

Na štvrtkovej prehliadke sa objavilo aj množstvo ďalších celebritných tvárí. Pozrieť si ich môžete v našej galérii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #prehliadka #Jennifer Lopez #Ben Affleck #Ralph Lauren

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...