Odvaha jej nechýba: Krásna Olivia Wilde oblečená do kryštálov a peria a pod šatami... naostro!

Na slávnostnom galavečere akcie Academy Museum of Motion Picture bola herečka a režisérka Olivia Wilde neprehliadnuteľná.

16.10.2022 12:30 , aktualizované: 12:38
debata
Herečka a režisérka Olivia Wilde bola odvážna.... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Olivia Wilde Herečka a režisérka Olivia Wilde bola odvážna. Pod šatami Alexandre Vauthier Haute Couture odhalila poprsie.

Americká umelkyňa, ktorej meno sa v posledných mesiacoch spájalo s novým filmom Neboj sa, zlatko, ale aj so škandalóznymi momentmi zo zákulisia jeho nakrúcania, sa objavila na sobotňajšom galavečere v Los Angeles. Pozornosti neunikla a pri pohľade na ňu je jasné, že sa o to ani veľmi nepokúšala. Práve naopak.

Amal Clooney a George Clooney Čítajte viac OBRAZOM: Úchvatných hviezd toľko, že sa točí hlava! Na gala žiarila Bieberova žena, priehľadná Kaia aj nádherná Amal Clooney

Tridsaťosemročná Wilde si pre slávnostný večer vybrala trblietavú striebornú róbu Alexandre Vauthier Haute Couture z látky pošívanej kryštálmi a so sukňou lemovanou naružovo farbeným perím. Objektívy fotografov však nepochybne upútal aj fakt, že hviezda si pod šaty nevzala žiadnu bielizeň a jemnučký materiál odhaľoval aj to, čo mala pod šatami – teda nahé telo.

Sophie Turner a jej manžel Joe Jonas prišli na...
Herečka Tilda Swinton uchvátila v kreácii z...
+42Sestry Alana Haim (vľavo) a Este Haim z...

Počas slávnostného večera však nebola Olivia Wilde jediná, kto si trúfol na podobne odvážny model. Medzi pozvanými dámami to bola napríklad aj očarujúca Kaia Gerber v šatách Alaia, jej kolegyňa Hailey Bieber v modeli Saint Laurent či herečka Taylor Russell v kreácii Alexander McQueen.

Samozrejme, večer bol aj plný elegantných a omnoho decentnejších večerných modelov. Viac z nich si môžete pozrieť v našej bohatej galérii.

Olivia Wilde Čítajte viac Vyzerám ako matka, čo nechala deti v rozpálenom aute?! Pravda je takáto, hovorí Olivia Wilde

Olivia Wilde len nedávno poskytla rozhovor magazínu ELLE, v ktorom sa vyjadrila aj na margo svojho rozpadnutého vzťahu s hercom Jasonom Sudeikisom a ich striedavej starostlivosti o dve deti, ktoré spolu majú. Prezradila, že často čelí nenávistným a neprajníckym komentárom, že je zlá matka. Vysvetlila, prečo to tak je, ale tiež, aká je vlastne pravda – viac čítajte tu.

Video

VIDEO: Olivia Wilde to riskla s priehľadnými šatami.

Zdroj: Backgrid USA / Profimedia

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Olivia Wilde #gala #priehľadné šaty #Alexandre Vauthier

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...