Veľká premiéra v Londýne v znamení krásnych herečiek! Prekvapila však aj žena po boku Daniela Craiga - je to...

Už niekoľko dní prebieha filmový festival v Londýne, na ktorom sa počas uplynulých dní predstavilo niekoľko očakávaných projektov.

17.10.2022 09:59
debata
zväčšiť Herec Daniel Craig a jeho dcéra Ella Craig... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
Daniel Craig a jeho dcéra Ella Craig Herec Daniel Craig a jeho dcéra Ella Craig prišli na premietanie spoločne.

Ten ostatný, ktorý mal premiéru v nedeľu večer, skoncentroval na červenom koberci aj vôbec najväčšie množstvo hviezd, aké sa v Londýne zišlo v jeden večer. Filmová novinka Glass Onion: A Knives Out Mystery je voľným pokračovaním úspešnej detektívky Riana Johnsona pod názvom Na nože!.

Amal Clooney a George Clooney Čítajte viac OBRAZOM: Úchvatných hviezd toľko, že sa točí hlava! Na gala žiarila Bieberova žena, priehľadná Kaia aj nádherná Amal Clooney

Film pred časom bodoval aj v slovenských kinách a ponúkol celkom novú, atypickú postavu pre predstaviteľa Jamesa Bonda – herca Daniela Craiga. Britský rodák si totiž zahral súkromného detektíva, tak trochu podivína, ktorý pripomína modernejšiu verziu kultových postáv ako Hercule Poirot. Craig sa, samozrejme, vrátil ako hlavná hviezda aj v novom filme. Vlastne sa vracia ako jediná postava z prvého príbehu.

Herečka Gwendoline Christie zdraví režiséra...
Herec a zápasník Dave Bautista na premiére...
+22Herečka Kathryn Hahn na filmovej premiére...

Na slávnostnej premiére v nedeľu večer zaujal sympatický herec v spoločnosti pôvabnej blondínky. Ak by sa však niekto domnieval, že ide o jeho novú (utajovanú) partnerku a že sa trebárs rozišiel so svojou manželkou Rachel Weiszovou, bude sa sakramentsky mýliť. Dáma po hercovom boku je totiž jeho vlastnou dcérou. Tridsaťročná Ella Craig robila garde svojmu slávnemu otcovi a hrdo sa usmievala po jeho boku.

zväčšiť Herečka Kate Hudson pózuje v kreácii Saint... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
Kate Hudson Herečka Kate Hudson pózuje v kreácii Saint Laurent.

Na červenom koberci, ale aj počas fototermínu pár hodín pred oficiálnou premiérou, zaujali aj slávne dámy a krásky. A v tomto filme je ich naozaj požehnane. Azda najznámejšou pre slovenského našinca je herečka Kate Hudson, ktorá v kreácii Saint Laurent vyzerala na premiére naozaj úchvatne a veľmi sexy. Rovnako zvodná a očarujúca s plavou hrivou a plnými červenými perami sa zase prezentovala mladučká Madelyn Cline. Oblečená v čiernej kreácii Tom Ford.

Daniel Craig Čítajte viac Bondovi dal zbohom a teraz... skrvavený Craig sa s úsmevom klania divákom v slávnej tragédii

Do Londýna na premiéru zamierila aj herečka Kathryn Hahn, jej kolegyňa Jessica Henwick či speváčka a herečka Janelle Monaé, ktorá bola vôbec najvýraznejšou členkou osadenstva. Postarali sa o to jej extravagantné módne kreácie. Najprv biely kostým s kabelkou v tvare jazvečíka od dizajnéra Thoma Browna, neskôr červený model s výraznou ozdobou hlavy, ktorá pripomínala rozkvitnutý kvet – model od Christiana Siriana.

zväčšiť Zľava: Herečky Madelyn Cline, Jessica Henwick,... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
Zľava: Herečky Madelyn Cline, Jessica Henwick, Janelle Monáe, Kate Hudson a Kathryn Hahn. Zľava: Herečky Madelyn Cline, Jessica Henwick, Janelle Monáe, Kate Hudson a Kathryn Hahn.

Ďalšími hviezdami premiéry bola aj herečka Gwendoline Christie či zápasník a herec Dave Bautista spoločne s pozvanými celebritami. Viac si pozrite v našej bohatej galérii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #premiéra #dcéra #Kate Hudson #Daniel Craig #Janelle Monaé #Kathryn Hahn

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...