To tu snáď ešte nebolo! Neuveríte, čo si obliekla kráľovná Letizia na cestu do Berlína... všetci sa pýtajú: To sa smie?!

Kráľovná Letizia je v európskych končinách minimálne rovnakým magnetom ako britská princezná z Walesu Kate. Dôvodom nebude len podobný (neurodzený) pôvod oboch dám, ale aj ich pôvab a štýl, s ktorým sa prezentujú po boku svojich partnerov.

18.10.2022 00:00
Elke Buedenbender (v pozadí) a kráľovná Letizia Foto: ,
Manželka nemeckého prezidenta Elke Buedenbender (v pozadí) a kráľovná Letizia pred priestormi Bellevue Palace v Berlíne.
debata

Na trojdňovej štátnej návšteve Nemecka, ktorú španielsky kráľovský pár odštartoval v pondelok, zaujala päťdesiatročná kráľovná Letizia od prvého momentu. Ako inak, eleganciou, gráciou a vkusne zvolenou garderóbou. Jej modré puzdrové šaty ladili aj s farbou šiat manželky hostiteľa – nemeckej prvej dámy Elke Büdenbenderovej, pričom obe dámy sa stali vďačným objektom fotografov. Pozornosť sa popri nich, samozrejme, sústreďovala aj na ich manželov – kráľa Felipeho a nemeckého prezidenta Franka-Waltera Steinmeiera.

Nemecký prezident Frank-Walter Steinmeier...
Manželka nemeckého prezidenta Elke Buedenbender...
+6Manželka nemeckého prezidenta Elke Buedenbender...

Z pondelňajších úvodných aktivít v Berlíne vznikli stovky záberov a mnohé z nich okamžite obletele nemecké či španielske portály. Skutočne originálny (a výnimočný) módny moment si však španielska kráľovná pripísala na konto ešte pár hodín pred vstupom na nemeckú pôdu. Pri odlete z Madridu.

zväčšiť Kráľ Felipe a kráľovná Letizia pri odchode na... Foto: Profimedia
Kráľ Felipe a kráľovná Letizia Kráľ Felipe a kráľovná Letizia pri odchode na štátnu návštevu Nemecka.

Práve tam prekvapila mama dvoch dcér voľbou svojej garderóby, ktorá nie je v šľachtických a kráľovských rodinách celkom zvyčajná. Letizia si totiž vzala na seba dámsky nohavicový kostým s prúžkom, ku ktorému si obula výrazné topánky na šnurovanie na plochej podrážke. Zaujímavý vizuálny moment vznikol vo chvíli, keď sa Letizia s úsmevom po boku manžela vybrala smerom k lietadlu. Dvojica totiž vyzerala akoby sa dohodla. Kráľa v prúžkovanom obleku odlišovala od manželky v trendovom šik prúžkovanom nohavicovom kostýme len jeho výška, biela košeľa a kravata.

Švédsky princ Carl Philip a jeho manželka - princezná Sofia Čítajte viac Módny prešľap krásnej princeznej v centre pozornosti! V róbe ako utopená, zatienila ju do luxusu oblečená Maxima

„Kto v tejto rodine nosí nohavice?“ alebo „To sa smie, takto sa spolu zladiť?“ objavili sa komentáre na internete, kde fanúšikovia s pobavením,, humorom, ale aj nadšením komentovali módnu voľbu španielskej kráľovnej.

Hoci nohavice nie sú ničím nezvyčajným ani medzi členkami európskych kráľovských rodín, takto zladený look doposiaľ verejnosť asi nikdy nevidela. Podľa výrazu spokojného kráľa sa však zdá, že ho manželkina voľba nadchla. A čo vás?

VIDEO: Neurodzeného pôvodu, a k tomu rozvedená – kráľovná Letizia

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #štýl #štátna návšteva #kráľovná Letizia #pánska móda #kráľ Felipe

+ Nájdite čas na relax, zmierni to stres.
Úspech v podnikaní je blízko, verte svojim schopnostiam....

+ Odložte všetky monitory a nechajte dnes svoje oči do sýtosti oddýchnuť.
Príležitosť na zlepšenie finančnej...