Dámy, smola, prišla Julia Roberts! Hollywoodska diva v ružovej ovládla premiéru - oslávi 55, vyzerá úžasne

O novom spoločnom filme herečky Julie Robertsovej a herca Georga Clooneyho sa hovorí už týždne. V pondelok večer sa konečne dočkal aj slávnostnej premiéry.

18.10.2022 08:45
Julia Roberts a jej kolega George Clooney Foto: ,
Herečka Julia Roberts a jej kolega George Clooney spoločne predstavili film Vstupenka do raja.
debata

Mesto anjelov, teda Los Angeles, sa v pondelok večer stalo priestorom na rozdávanie vstupeniek do raja. Teda, buďme presní – reč je práve o novom filme, romantickej komédiii Vstupenka do raja, ktorá opäť zviedla dokopy cesty dvoch veľkých hollywoodskych hviezd.

Slávnostná premiéra mala naozaj hviezdnu príchuť práve vďaka ústrednej dvojici predstaviteľov, ktorí si zahrali dvoch rozvedených manželov cestujúcich za dcérou, ktorá im oznámila, že sa ide vydávať. A oni ju chcú, samozrejme, odradiť od toho, aby urobila rovnakú chybu ako kedysi oni dvaja.

Herečka Julia Roberts a jej kolega George...
Herečka Kaitlyn Dever prišla na premiéru v...
+7Herečka Julia Roberts a jej kolega George...

Výsledok filmu budete musieť posúdiť sami – čo sa slávnostnej premiéry týka, tá rozhodne nesklamala. Hoci zvyčajne sa v centre pozornosti po boku Georga Clooneyho ocitá jeho polovička – očarujúca právnička Amal Clooney, tentoraz bola absolútnou kráľovnou akcie práve Julia Roberts.

zväčšiť Herečka Julia Roberts na premiére filmu Ticket... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Julia Roberts Herečka Julia Roberts na premiére filmu Ticket to Paradise v kreácii Greta Constantine.

Držiteľka Oscara, ktorá veľmi často siaha po čiernej farbe, si na premiéru obliekla ostroružové šaty Greta Constantine a bola doslova magnetom pre objektívy aj oči pozvaných (a tiež pre fanúšikov, ktorým ochotne rozdávala autogramy – pozrite si video nižšie). Očarujúca, krásna a pritom stále veľmi prirozdená, bez extrémnych zásahov v tvári či estetických skrášľovacích zákrokov – dáma, ktorú už koncom októbra (28.10) čaká oslava 55. narodenín – vyzerala naozaj výborne.

Amal Clooney a George Clooney Čítajte viac OBRAZOM: Úchvatných hviezd toľko, že sa točí hlava! Na gala žiarila Bieberova žena, priehľadná Kaia aj nádherná Amal Clooney

Samozrejme, to neznamená, že by práve Amal Clooney zaostávala. Ľudskoprávna advokátka zaujala najmä módnych fanúšikov – dôvodom bol výber jej garderóby, keďže si na seba obliekla model šiat Alexander McQueen z roku 2003 – z čias vrcholu tvorby zosnulého britského dizajnéra.

zväčšiť Herec George Clooney a jeho manželka Amal... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Herec George Clooney a jeho manželka Amal Clooney Herec George Clooney a jeho manželka Amal Clooney na premiére filmu Vstupenka do raja. Amal má na sebe šaty Alexander McQueen.

Zabudnúť nemožno ani na Kaitlyn Dever, herečku, ktorá stvárnila dcéru dvoch rozvadených a rozvedených rodičov. Tá sa pred objektívmi objavila v šatách Miu Miu, jej tehotná kolegyňa Billie Lourd zase v modeli Louis Vuitton. Viac si pozrite v našej galérii a zahlasovať môžete aj o tom, ktorej dáme to najviac pristalo.

Video

VIDEO: Julia Roberts vyvolala hotový ošiaľ – pokriky, chaos, všetci chcú autogram

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #George Clooney #Julia Roberts #Amal Clooney #Vstupenka do raja

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....