OBRAZOM: Hollywoodska ženská elita spolu - Sweeney, DeBose či Theron, oscarové divy aj mladé talenty žiarili

Známe tváre herečiek, speváčok či hviezd influencingu sa objavili bok po boku na akcii známeho dámskeho magazínu ELLE.

18.10.2022 13:31
Olivia Wilde Foto: ,
Herečka Olivia Wilde na podujatí ELLE Women in Hollywood Celebration.
debata

Už 29. ročník podujatia ELLE Women in Celebration sa uskutočnil v pondelok večer v Los Angeles a prilákal naozaj veľké množstvo známych tvárí, pričom ôsmim z nich udelilo vedenie dámskeho časopisu aj ceny za výnimočný prínos v jednotlivých oblastiach.

Julia Roberts a jej kolega George Clooney Čítajte viac Dámy, smola, prišla Julia Roberts! Hollywoodska diva v ružovej ovládla premiéru - oslávi 55, vyzerá úžasne

Medzi laureátkami sa ocitla napríklad herečka a režisérka Olivia Wilde, ktorá prežíva posledné mesiace v pomerne divokom tempe – nielen pracovnom, ale aj súkromnom a bulvárnom. Jej rozpadnutý vzťah s Jasonom Sudeikisom, láska ku Harrymu Stylesovi, ale aj konflikty s filmovým štábom sú vďačným sústom pre množstvo dohadov, teórií, ale aj bulvárnych článkov. Najnovšie do nich zasiahli aj vyjadrenia bývalej pestúnky, ktorá u Wildeovej pracovala. Režisérka a herečka však napriek nim prišla pred objektívy s úsmevom a užívala si slávnostný večer.

Tanečnica a herečka Maddie Ziegler prišla na...
Herečka Charlize Theron na 29. ročníku ELLE...
+22Herečka Keke Palmer.

Na ňom sa objavili aj herečky Anne Hathaway, Charlize Theron, ale tiež Ariana DeBose – zhodou okolností všetky víťazky Oscara, ktoré pravidelne pútajú pozornosť médií nielen svojím talentom a prácou, ale aj štýlom. Aj Anne Hathaway s Arianou DeBoseovou si odnášali z večera špeciálnu cenu – v uvedenej trojici potom najviac pozornosti vyvolala hviezda tohtoročných Oscarov DeBose, ktorú obliekol na akciu ateliér Ralph Lauren do pánsky ladenej kombinácie nohavíc, vesty a saka.

zväčšiť Herečka Charlize Theron na 29. ročníku ELLE... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Charlize Theron Herečka Charlize Theron na 29. ročníku ELLE Women in Hollywood Celebration.

Zo zástupkyň mladšej hereckej generácie nechýbala medzi pozvanými napríklad herečka Sydney Sweeney, hrdinka hitov Eufória a Biely lotus – v koženej kreácii Rokh, či herečka a tanečnica Maddie Ziegler, ktorú obliekol módny dom Fendi. Na značku Saint Laurent a jej zvodný ženský štýl elastických modelov šiat stavila znovu topmodelka Hailey Bieber.

zväčšiť Modelka a moderátorka Hailey Bieber v kreácii... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Hailey Bieber Modelka a moderátorka Hailey Bieber v kreácii Saint Laurent.

Ďalšie hviezdy, medzi nimi napríklad herečky Isabel Mercedovú, Alexandru Shippovú či Jurnee Smolletovú a Naomi Wattsovú, nájdete v našej bohatej galérii

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #akcia #móda #Charlize Theron #Anne Hathaway #Elle #Ariana DeBose

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...