Miliónová Marion! Francúzska hviezda zavítala do Hollywoodu s luxusnými šperkmi, toto je na nej iné

Celebrity amerického šoubiznisu, ale aj francúzska herečka Marion Cotillard ako ambasádorka ateliéru Chanel sa objavili na slávnostnej večeri v jednom z vychytených podnikov v západnom Hollywoode. Dôvod? Miliónový!

24.10.2022 00:00
Marion Cotillard Foto: ,
Francúzska herečka Marion Cotillard na slávnostnej večeri značky Chanelpri príležitosti uvedenia kolekcie šperkov 1932 v reštaurácii The Lot at Formosa v západnom Hollywoode.
debata

Podujatie, ktoré sa konalo počas minulého týždňa, bolo venované kolekcii superluxusných šperkov – tzv. haute joaillerie, ktoré tvorí už niekoľko dekád aj módny dom Chanel. Samozrejme, v spolupráci so špičkovými klenotníkmi a tými najlepšími zlatníkmi a šperkármi, ktorí sú na európskom trhu k dispozícii.

Večer patril kolekcii šperkov pod názvom 1932 a nebolo asi prekvapením, že práve francúzska rodáčka a držiteľka Oscara bola v rámci podujatia ozdobená tým najluxusnejším kúskom. Na krku 46-ročnej Marion sa trblietal masívny náhrdelník zdobený briliantmi a diamantmi.

Herečka Alexandra Shipp na podujatí Chanel v...
Lori Harvey na slávnostnej večeri značky Chanel...
+4Francúzska herečka Marion Cotillard na...

Herečka – ako inak oblečená od hlavy po päty v značke Chanel – však počas večera nezaujala len svojím stylingom a luxusnými klenotmi. Išlo o prvý event, na ktorom Marion predviedla svoj nový – kratší účes. Ten je pritom výsledkom jej spontánneho rozhodnutia podporiť iránsky ľud. Začiatkom októbra sa totiž Cotillard s ďalšími známymi ženami pridala do aktivity, v rámci ktorej si na podporu protestujúcich v Iráne strihali vlasy a nahrávali to na video, ktoré bolo následne publikované na sociálnej sieti.

zväčšiť Sarah Holt na slávnostnej večeri značky... Foto: SITA/AP, Willy Sanjuan
Sarah Holt Sarah Holt na slávnostnej večeri značky Chanelpri príležitosti uvedenia kolekcie šperkov 1932 v reštaurácii The Lot at Formosa v západnom Hollywoode.

„Pre odvážne iránske ženy a mužov, ktorí práve v tomto momente menia svet bojom za slobodu. Stojíme pri vás,“ napísala herečka ku videu, na ktorom vidieť, ako si z bujnej hrivy strihá niekoľko centimetrov svojich vlasov. Do aktivity sa pridala aj herečka Isabelle Huppert či Juliette Binoche.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa @marioncotillard

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #akcia #podpora #Marion Cotillard #Chanel #šperk #haute joaillerie

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....

+ Vitamíny doplníte liekmi, ktoré vám lekárnik poradí v lekárni.
Peniaze síce budete mať, ale šťastie vám to...