Za všetkým hľadaj... dobré gény a štylistu? Češka Vagnerová ako kráska v mini, na premiére v Bratislave bez konkurencie!

Komédií nikdy nie je dosť. Ani tých s pôvabnými herečkami v hlavných úlohách. Premiéry jednej z nich sa dočkala aj Bratislava.

26.10.2022 13:44
Alžbeta Stanková (vľavo) a Hana Vágnerová Foto:
Ústredné herecké duo v zložení Alžbeta Stanková (vľavo) a Hana Vágnerová.
debata

V utorok podvečer prišli do hlavného slovenského mesta uviesť novinku pod názvom Za všetkým hľadaj ženu jej dve hlavné predstaviteľky. Jedna z nich sa na Slovensku narodila, no roky už žije a pôsobí v susednom Česku. Druhá je zase rodáčkou priamo z Prahy, no na Slovensko sa rada vracia. Najmä, ak ide o prezentovanie jej nových projektov.

Betka Stanková, Hana Vagnerová a Tereza Rychlá Čítajte viac Betka Stanková, Hana Vagnerová aj Zlata Adamovská! Pražská premiéra komédie v znamení pomsty Vašutovi

Herečky Betka Stanková a Hana Vagnerová sa objavili aj po boku režiséra Miloslava Šmídmajera, no boli to práve ony dve, kto na seba strhával pozornosť. O kúsok viac sa to darilo práve dlhonohej plavovláske Vagnerovej, ktorú môžeme bez váhania zaradiť aj medzi najkrajšie české herečky súčasnosti.

Hana Vagnerová, Betka Stanková a Miloslav...
Herečka Betka Stanková na slovenskej premiére...
+10Herec Peter Batthyány prišiel na premiéru aj so...

Tridsaťdeväťročná Hana sa objavila v jednom z bratislavských multiplexov vo zvodných saténových minišatách a vyzerala naozaj mimoriadne sexy. Ani jej slovenská kolegyňa Betka Stanková, ktorá je mamou dcéry Alžbetky, však nezaostávala. Volila však model o kúsok decentnejší.

zväčšiť Česká herečka Hana Vágnerová uviedla na... Foto: Continental film
Hana Vágnerová Česká herečka Hana Vágnerová uviedla na Slovensku film Za všetkým hľadaj ženu.

V novej komédii pod názvom Za všetkým hľadaj ženu sa ústredná hrdinka v podaní Vagnerovej stretáva s typickými trampotami milostného života a na pomoc jej prichádzajú práve najlepšie kamarátky (Stanková a Tereza Rychlá). Objektom jej záujmu sa stane pritom muž, ktorého dobre pozná český aj slovenský divák a ktorý sa roky teší statusu domáceho sex-symbolu – herec Marek Vašut. Ten síce na bratislavskej premiére chýbal, no divákov a slovenské publikum nechal aspoň pozdraviť od svojich kolegov vo filmovej delegácii.

Josef Maršálek, Lucie Bílá, Andrea Černá a Zdeněk Troška Čítajte viac Veľké stretnutie po takmer 30 rokoch! Bíla, Troška a... veď to je 'princezna ze mlejna'!

Novinka, ktorá do kín príde vo štvrtok 3. novembra, spojila na plátne aj známe herecké tváre českej kinematografie – Zlatu Adamovskú a Danielu Kolářovú. Viac už v kinách. U nás si však môžete pozrieť galériu zo slávnostnej premiéry.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Alžbeta Stanková #Hana Vagnerová #Za všetkým hľadaj ženu

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...