Mama Rihanna s ASAP Rockym na veľkej premiére! Hviezdy Čierneho pantera spomínali na mŕtveho kolegu

Fanúšikovia jednej z najúspešnejších snímok v histórii štúdií Marvel sa dočkali. Do kín už čoskoro zavíta pokračovanie filmu Čierny panter. Jeho slávnostná premiéra sa konala v stredu večer v Los Angeles.

27.10.2022 11:28
Rihanna Foto: ,
Rihanna na premiére filmu Black Panther: Wakanda Forever v kreácii Rick Owens
debata

Očakávaná udalosť sústredila na červenom koberci takmer všetkých hrdinov filmového hitu, ktorý pred pár rokmi vzal útokom kiná a aj ich pokladnice a prekročil vo svetových zárobkoch hranicu miliardy dolárov. Premiéru druhého filmu však poznačila aj tragická smrť hlavného hrdinu. Herec Chadewick Boseman, ktorý postavu čierneho pantera stvárnil, podľahol v roku 2020 rakovine a to zásadným spôsobom ovplyvnilo aj osud jeho postavy vo filme.

Chadwick Boseman Čítajte viac Zomrel predstaviteľ Čierneho pantera, Chadwick Boseman. Podľahol rakovine

Známe herecké tváre ako Lupita Nyong'o, Angela Bassett či Letitia Wright a Michael B. Jordan spomínali na svojho obľúbeného kolegu a samotná snímka, ktorá by mala prísť do kín v prvej polovici novembra, vznikala takpovediac na jeho počesť.

Rihanna na premiére filmu Black Panther:...
Herečka Michaela Coel v kreácii Ferragamo.
+9Herečka Angela Bassett na slávnostnej premiére.

Na stredajšej premiére sa však zástupcovia médií a fanúšikovia dočkali aj plnokrvnej premiéry s červeným kobercom a hviezdami v luxusných kreáciách. Už spomenutá Lupita napríklad predvádzala biely model z dielne značky Balmain, v ktorom pôsobila odvážne a sexy. Jej kolegyňa Angela Bassett zvolila plisovaný model s atypickou siluetou vo výraznej fialovej farbe a Wright si vybrala pánsky oblek z kolekcie Alexander McQueen. Neprehliadnuteľný boli však aj páni ako Michael B. Jordan (v žltej kombinácii Louis Vuitton), herec Simu Liu v obleku a košeli Fendi či herec Winston Duke.

Herečka Lupita Nyong'o prišla v šatách... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Lupita Nyong'o Herečka Lupita Nyong'o prišla v šatách Balmain.

Veľkú pozornosť počas stredajšieho eventu napokon na seba strhla aj speváčka Rihanna, ktorá sa na červenom koberci objavila v dramatickej róbe architekturálneho strihu od Ricka Owensa. Išlo tiež o prvý spoločenský večer, na ktorý Rihanna zamierila v sprievode partnera ASAP Rockyho a prvý event, na ktorom sa spoločne zúčastnili ako rodičia.

Chadwick Boseman Čítajte viac Sám umieral, no stále pomáhal! Posledná SMS od zosnulého Bosemana dojíma

Rihannina prítomnosť nie je náhodná – pred pár dňami bolo totiž potvrdené, že pre film Čierny panter: Wakanda navždy nahrala barbadoská rodáčka pieseň Lift Me Up, ktorá vznikla na počesť zosnulého Bosemana. Podpísaný pod ňou je Tems, ale tiež hudobný producent Ludwig Göransson a Ryan Coogler.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Rihanna #Lupita Nyong´o #Michael B. Jordan #Čierny panter

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....