Veľký debut na premiére! Randia spolu rok, svalovec zo Zaklínača vzal konečne svoju lásku 'von'!

Premiéra filmu Enola Holmes 2 z produkcie Netflixu bola očakávaným eventom, ale ani mnohí novinári netušili, čo ich čaká.

29.10.2022 00:00
debata
Herec Henry Cavill na svetovej premiére filmu... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Henry Cavill, Natalie Viscuso Herec Henry Cavill na svetovej premiére filmu Enola Holmes 2. Spoločnosť mu robila jeho partnerka Natalie Viscuso.

Práve túto príležitosť si vybral britský herec Henry Cavill, hrdina hitov ako Superman či seriálu Zaklínač, na veľký spoločenský debut so svojou partnerkou Nataliou Viscuco. Dvojica sa nestretáva pár týždňov, ale viac ako rok, no doteraz sa vyhýbali oficiálnemu fotografovaniu na spoločenských eventoch. Cavill ich zvyčajne absolvoval sám, bez partnerky.

Jana Nagyová Čítajte viac Arabela sa vrátila do Bratislavy ako kráľovná! Herečka Nagyová bola hviezdou premiéry Princa mamáčika

Premiéra druhého filmu o neteri detektíva Sherlocka Holmesa, v ktorom hlavnú rolu stvárnila Millie Bobby Brown, sa však stala napokon akciou, kde sa fešný Cavill postavil po boku svojej pôvabnej plavovlasej partnerky a ponúkol tak fotografom zvečniť slávny pár na viacerých záberoch.

Herečka Hannah Dodd.
Herec Henry Cavill na svetovej premiére filmu...
+7Herečka Millie Bobby Brown a jej priateľ Jake...

Britský rodák sa s príťažlivou Natalie zoznámil práve pri práci na snímkach Man of Steel (Muž z ocele) a Enola Holmes, keďže Natalie Viscuso bola viceprezidentkou televíznych a digitálnych štúdií Legendary Pictures. Medzitým však vo svojej funkcii skončila a presunula sa do spoločnosti Vertigo Entertainment, kde opäť dostala pod palec televíznu produkciu.

zväčšiť Herečka Millie Bobby Brown a jej priateľ Jake... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Millie Bobby Brown Herečka Millie Bobby Brown a jej priateľ Jake Bongiovi na slávnostnej premiére filmu Enola Holmes 2.

Na slávnostnej premiére, samozrejme, nechýbala ani spomenutá herečka Millie Bobby Brown, ktorá tiež neprišla sama. Spoločnosť jej robil priateľ Jake Bongiovi, syn speváka a hudobníka Jona Bon Joviho. Millie si na veľkú premiéru filmovej produkcie Netflix pozvala aj najbližšiu rodinu a tak sa po jej boku objavil aj jej otec a sestra Paige. Herečku na štvrtkové premietanie v Los Angeles obliekla značka Louis Vuitton.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Henry Cavill #Millie Bobby Brown #Enola Holmes

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...