Takéto priateľstvo v Hollywoode čakal málokto! Hrdinka Stranger Things má slávnu fanúšičku a kamošku

Na štvrtkovej premiére filmu Enola Holmes 2 sa okrem hlavných hviezd projektu objavili aj hviezdni hostia. Jedným z nich bola aj slávna americká speváčka.

30.10.2022 00:00
debata
Speváčka Mariah Carey (vľavo) a herečka Millie... Foto: Profimedia
Mariah Carey (vľavo) a herečka Millie Bobby Brown Speváčka Mariah Carey (vľavo) a herečka Millie Bobby Brown po premiére filmu Enola Holmes 2.

Reč je o Mariah Careyovej, niekoľkonásobnej držiteľke cien Grammy a mnohých iných ocenení, ktorá na premietanie pokračovania filmu z produkcie Netflixu vzala aj svoje dve ratolesti – dvojičky Morrocana a Monroe.

Dôvodom, prečo sa Mariah objavila v Los Angeles na premietaní druhej Enoly, však bola aj prítomnosť hlavnej ženskej hviezdy. Speváčka sa totiž vraj priatelí s 18-ročnou Millie Bobby Brownovou, ktorú ešte viac poznajú televízni diváci z projektu Stranger Things.

Herečka Hannah Dodd.
Herec Henry Cavill na svetovej premiére filmu...
+7Herečka Millie Bobby Brown a jej priateľ Jake...

Dvojica sa stretla na after-párty po premietaní a spoločne zapózovala, no už skôr prezradila práve MBB, že si s Mariah občas zavolajú a udržiavajú kamarátsky vzťah. „Dnes sme si písali. Ona mi napísala,“ uviedla nadšene v zábavnej talk-šou Jimmyho Fallona mladá herečka.

zväčšiť Herečka Millie Bobby Brown na slávnostnej... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Millie Bobby Brown Herečka Millie Bobby Brown na slávnostnej premiére filmu Enola Holmes 2 v kreácii Louis Vuitton.

„Vyrástla pred zrakmi verejnosti. To nás spája. Ale okrem toho, že cítim spojenie na toľkých úrovniach, ju veľmi obdivujem, ako vedie svoj život. S toľkou silou, poznaním, je nesmierne múdra. A pre mňa osobne je skutočným svetlom, ktoré ma sprevádza,“ komentovala na adresu 52-ročnej speváčky Millie Bobby Brown.

Henry Cavill Čítajte viac Veľký debut na premiére! Randia spolu rok, svalovec zo Zaklínača vzal konečne svoju lásku 'von'!

Herečka, ktorá svoju kariéru odštartovala ako detská hrdinka v projekte Stranger Things, sa za posledné roky zaradila medzi najžiadanejšie hviezdy svojej generácie. Na premiére filmu Enola Holmes 2 sa objavila v sprievode partnera Jakea Bongioviho. V samotnom filme si potom s Brownovou zahral britský herec Henry Cavill.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #priateľstvo #Mariah Carey #Millie Bobby Brown #Enola Holmes

+ Na každom kroku na vás čakajú prekážky, je to však v poriadku.
Zabudnite na televíziu, sústreďte sa na niečo na...

+ Každý deň môže byť krásny, otázkou len je, ako sa k tomu postavíte.
Nie je všetko jednoduché, ak chcete niečo...