Megan Fox ako silikónová Pamela, raper Diddy ako dokonalý Joker, ale na Kardashianku nemá nik!

Uplynulý víkend sa niesol v znamení halloweenskych žúrov po celej Amerike, no azda najviac sa ich konalo práve v Los Angeles - centre amerického šoubiznisu.

31.10.2022 08:42
Megan Fox a jej partner Machine Gun Kelly Foto:
Herečka Megan Fox a jej partner Machine Gun Kelly prišli na párty Casamigos ako Pamela Anderson a Tommy Lee.
debata

Mnohé hviezdy a hviezdičky, celebrity zo sveta filmu, hudby, módy, alebo online médií si posledné dni užili na večierkoch s halloweenskou tematikou a, samozrejme, v maskách. Niektoré do toho nevložili veľa úsilia, no objavili sa aj známe tváre, ktoré do kostýmového dress-code išli absolútne naplno. S dokonalým maskovaním, protetickým mejkapom či maľovaním na celom tele.

Herečka Megan Fox a jej partner Machine Gun...
Herec Josh Duhamel a jeho manželka Audra Mari...
+11Boháčka Paris Hilton a jej manžel Carter Reum...

Medzi najpútavejšie masky tohtoročného Hallooweenu sa radil určite raper P. Diddy, ktorého stvárnenie Jokera z filmu Temný rytier (hral ho Heath Ledger) bolo naozaj neuveriteľné. Či skôr absolútne uveriteľné. Diddy je dokonca na sociálnych sieťach zachytený na videu, ako napodobňuje Jokerovu chôdzu a prejav a jeho maska pôsobila naozaj veľmi reálne a priam hrôzostrašne.

zväčšiť Herec Josh Duhamel a jeho manželka Audra Mari... Foto: Profimedia
Josh Duhamel a jeho manželka Audra Mari Herec Josh Duhamel a jeho manželka Audra Mari ako Anne Nicole Smith a jej zosnulý manžel J. Howard Marshall.

Slávne páriky sa aj počas tohtoročného Halloweenu snažili hrať na iné slávne páriky. Zhodou okolností v oboch prípadoch boli vzormi legendárne playmate. Herečka Megan Fox sa premenila na Pamelu Andersonovú, zatiaľ čo jej partner Machine Gun Kelly stvárnil Tommyho Lee. Slávny manželský pár bol inšpiráciou určite aj vďaka seriálu Pam & Tommy, ktorý priniesol opäť pozornosť k ich láske a divokému životnému štýlu z 90-tych rokov.

Prince Jackson Čítajte viac V rukách otca Michaela Jacksona visel ako batoľa metre nad zemou! Takto dnes vyzerá najmladší potomok kráľa popu

Omnoho viac maskovania si pýtala podoba herca Josha Duhamela, ktorý sa s manželkou Audrou Mari zahrali na playmate Anne Nicole Smithovú a jej zosnulého manžela a miliardára, medzi ktorým ju delil niekoľkodesaťročný rozdiel.

zväčšiť Spevák Shawn Mendes ako Indiana Jones a... Foto: Profimedia
Shawn Mendes ako Indiana Jones a topmodelka Winnie Harlow Spevák Shawn Mendes ako Indiana Jones a topmodelka Winnie Harlow v kostýme Kleopatry prichádzajú na Halloween Party v Chateau Marmont.

Ani jedna z celebrít Hollywoodu však tento rok nedosiahla kvality maskovania, aké predviedla slávna televízna a internetová star Kim Kardashian. Mama štyroch detí a podnikateľka sa premenila na postavu Mystique – mutantky zo série X-Men, ktorá sa dokáže premeniť na kohokoľvek, no jej originálnou podobou je modrá koža so šupinami a žlté zreničky. Výsledok je ohurujúci, čo poviete? Viac záberov nájdete v galérii.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Kim Kardashian (@kimkardashian)

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Kim Kardashian (@kimkardashian)

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Megan Fox #Kim Kardashian #Pamela Anderson #Diddy #Halloween #Shawn Mendes #Audra Mari

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...