Túto epickú masku musíte vidieť! Heidi Klum ovládla Halloween ako gigantický červík, manžel ju dovliekol na udici

Tradičné halloweenske večierky nemeckej modelky a televíznej star Heidi Klumovej patria medzi legendárne. A dôvodom je aj samotná hostiteľka, ktorá je každý rok ochotná podstúpiť neuveriteľné premeny a maskovanie.

01.11.2022 08:00
Heidi Klum Foto: ,
Heidi Klum opäť nesklamala a nechala sa zamaskovať na nepoznanie.
debata

Výnimkou nebol ani žúr, ktorý sa konal v pondelok večer v New Yorku a na ktorom podľa mnohých Heidi Klum prekonala doposiaľ extremne vysoko nastavenú latku. Jej kostým mnohí užívatelia na internete označili za epický a famózny, nechutný a pritom efektný zároveň.

Megan Fox a jej partner Machine Gun Kelly Čítajte viac Megan Fox ako silikónová Pamela, raper Diddy ako dokonalý Joker, ale na Kardashianku nemá nik!

Štyridsaťdeväťročná mama štyroch detí, ktorú svet pozná z prehliadkového móla, ale aj vlastných televíznych šou, sa premenila na gigantického červíka. Maskovanie bolo absolútne dokonalá a vlastne aj celá ilúzia, keďže Klumovej zjavne nezostal priestor ani na ruky. Z červieho tela, ktoré bolo vyrobené špičkovými maskérmi jej vykúkali len oči a ústa, aj tie však boli ponorené do množstva vrstiev silikónu a latexu.

Heidi Klum zamaskovaná ako gigantický červík,...
Americká celebrita Amanda Lepore na 21....
+15Miliardár Elon Musk sa na párty Heidi Klumovej...

Heidi Klum si pritom zjavne všetko dopredu naplánovala aj s manželom Tomom Kaulitzom. Ten sa totiž premenil na skrvaveného rybára a svoju nežnú (hoci v tejto podobe to je dosť odvážny výraz) polovičku pritiahol pred objektívy na udici. Už v momente, keď manželia vychádzali z newyorského hotela, dočkali sa užasnutých reakcií a ovácií fotografov, ale aj bežných Newyorčanov, ktorí sa pristavili, aby zhliadli slávne tváre. Teda, slávne červy, v tomto prípade.

zväčšiť Heidi Klum zamaskovaná ako gigantický červík a... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Heidi Klum zamaskovaná ako gigantický červík a jej manžel Tom Kaulitz Heidi Klum zamaskovaná ako gigantický červík a jej manžel Tom Kaulitz ako rybár s krvavým okom na halloweenskej párty Klumovej v New Yorku.

Medzi hosťami 21. ročníka Klumovej tradičnej halloweenskej párty sa tento rok objavila aj modelkina najstaršia dcéra Leni. Prišla oblečená ako Catwoman (Mačacia žena) a v porovnaní so slávnou mamou sa teda určite s maskovaním veľmi nenatrápila. Podobné platilo aj o podnikateľovi a miliardárovi Elonovi Muskovi, ktorý si len na čierne tričko a nohavice natiahol kožené brnenie. Ktohovie, či chcel upozorniť na to, že ako nový šéf Twitteru bude drsný protivník…

Video

VIDEO: Gigantický červík ukrýval Heidi Klumovú. Manžel ju dotiahol na udici.

V zozname hostí sa tento rok objavila aj speváčka Kim Petras, modelka Julia Fox, herečka Heather Graham či hudobný producent a muzikant Questlove. V Amerike sa počas celého uplynulého víkendu konali rozličné halloweenske žúry, na ktorých zažiarili aj iné celebrity, viac si pozrite v galérii a čítajte tu.

Herečka Megan Fox a jej partner Machine Gun...
Herec Josh Duhamel a jeho manželka Audra Mari...
+11Boháčka Paris Hilton a jej manžel Carter Reum...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Heidi Klum #Halloween #maskovanie #červ #Tom Kaulitz

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...