Zamilovaná Vagnerová sa zvŕtala ako víla okolo fešného priateľa. Nevšimla si, že... toto odhalila priehľadná róba!

Film Hranice lásky vyvolal rozruch a záujem už v čase svojho predstavenia na festivale v Karlových Varoch. Nebolo teda prekvapením, že jeho oficiálna premiéra v pražskom kine Lucerna v pondelok večer bola ešte väčším lákadlom.

01.11.2022 10:30
Hana Vagnerová Foto:
Herečka Hana Vagnerová bola na premiére filmu Hranice lásky neprehliadnuteľná. Luxusnú snovú róbu, ktorá odhalila celkom dosť, skombinovala s kabelkou a lodičkami Fendi.
debata (4)

Novinka, ktorá dostala podtitul erotická a v ktorej sa odvážne a tiež veľmi fyzicky prezentujú viaceré české herecké hviezdy, je tiež ďalším titulom pre talentovanú Hanu Vagnerovú. Tá len pred pár dňami prezentovala novinárom a verejnosti romantickú komédiu Za všetkým hľadaj ženu, aby sa potom postavila do čela delegácie dramatickej novinky o moderných vzťahoch – filmu Hranice lásky.

Lucia Siposová Čítajte viac Siposová vyrazila na erotický film, ktorý vyzliekol české hviezdy: Slová pre Vagnerovú? Toto jej odkázala!

Na slávnostnej premiére bola práve Vagnerová tým najväčším magnetom – azda aj preto, že patrí medzi mimoriadne populárne ha tiež veľmi príťažlivé herečky. V éterickej róbe z jemného hodvábu od Lukáša Macháčka, ktorú doplnila kabelkou a lodičkami z dielne Fendi, vyzerala tridsaťdeväťročná Češka naozaj očarujúco.

Herečka Hana Vagnerová bola na premiére filmu...
Herci z nového českého filmu Hranice lásky na...
+4Herečka Hana Vagnerová bola na premiére filmu...

Mediálny záujem pritom hrdinka viacerých filmových aj televíznych produkcií vyvoláva nielen svojím herectvom, ale aj súkromím. Hana je relatívne čerstvo zaľúbená a občas sa zdá, že s novým partnerom sú priam nerozluční.

zväčšiť Herečka Hana Vagnerová bola na premiére filmu... Foto: Profimedia
Hana Vagnerová Herečka Hana Vagnerová bola na premiére filmu Hranice lásky neprehliadnuteľná. Luxusnú snovú róbu, ktorá odhalila aj jej prsník s telovou nálepkou na bradavke, predvádzala aj po boku partnera Nicolasa Escaviho. Možno práve preto, že je herečka taká zamilovaná, si nevšimla, čo všetko vidieť...

Priateľ Nicolas Escavi sprevádzal pôvabnú ryšavku aj na slávnostnom premietaní a možno práve zaľúbenie českej herečky spôsobilo, že si neuvedomila v jednom momente malé módne „faux pas“. Pred objektívmi fotografov sa totiž v jemnej polopriehľadnej róbe telovej farby odhalila viac, ako by si možno želala. Pod tenučkou látkou vykukol prsník – intímne partie však skrývala prsná nálepka telovej farby.

Alžbeta Stanková (vľavo) a Hana Vágnerová Čítajte viac Za všetkým hľadaj... dobré gény a štylistu? Češka Vagnerová ako kráska v mini, na premiére v Bratislave bez konkurencie!

Herečka situáciu však zvládla s úsmevom a samotnú premiéru, ktorú diváci odmenili hlasným potleskom, si potom vychutnala v spoločnosti ďalších kolegov. Aj Vagnerovej kolegyne Beáta Kaňoková či Elizaveta Maximová vyzerali počas slávnostného premietania v pondelok večer očarujúco. Viac si už pozrite v našej galérii a nezabudnite ani na oficiálny filmový trailer.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #odhalenie #premiéra #priehľadné šaty #faux pas #Hana Vagnerová #Fendi #Hranice lásky

+ Malé kroky vedú k veľkým zmenám v zdraví a športe.
Nevyberajte si tú najjednoduchšiu cestu, nie je to poslanie...

+ Pravidelné cvičenie zvýši vašu energiu a životný elán.
Osobný rozvoj vám otvorí dvere k novým príležitostiam....