Vdova po Mekym Žbirkovi v úchvatnej róbe, ktorá sa šije dva mesiace: Vošla sa do veľkosti pre modelku!

Pozornosť na minulotýždňovom ceremoniáli udeľovania štátnych vyznamenaní v susednom Česku si uchmatli deti zosnulej Ivany Trumpovej. Ale chvalabohu neboli jediné. Dočkala sa jej aj Katarína Žbirková.

02.11.2022 17:15
debata

Vdova po slovenskom spevákovi a hudobníkovi Mekym Žbirkovi bola jednou z tých prítomných, ktorí prišli prevziať z rúk českého prezidenta Miloša Zemana medailu za zásluhy in memoriam. Málokomu uniklo, ako očarujúco Žbirková vyzerala. Na túto príležitosť si obliekla modrú večernú róbu s efektnou a pomerne zložitou výšivkou z flitrov a kryštálov.

Ivanka Trump Čítajte viac Najprv ako nenalíčená turistka na Karlovom moste, potom... Ivanka Trump oslnila v Prahe, obliekol ju český dizajnér!

Ako neskôr Katarína prezradila pre server Super.cz, bola vlastne náhoda, že si úchvatný model od českej dizajnérky Kateřiny Geislerovej mohla obliecť. Šaty si totiž vyberala na poslednú chvíľu a konkrétna kreácia sa šije a vyšíva niekoľko týždňov – údajne na jej dokončenie sú potrebné dva mesiace.

zväčšiť Katarína Žbirková počas preberania medaily za... Foto: Profimedia
Katarína Žbirková Katarína Žbirková počas preberania medaily za zásluhy pre zosnulého manžela Miroslava Žbirku.

„Kateřina mi povedala, že sú na objednávku a normálne sa šijú dva mesiace, ale že má v ateliéri jedny skúšobné vo veľkosti 36,“ prezradila pre Super.cz Žbirková. „V duchu som sa s nimi rozlúčila, pretože to nie je moja veľkosť. Ale napriek tomu som tam išla a zistila, že mi celkom padnú, akurát sú mi dlhé. Katarína ich na mne vlastnoručne upravila,“ doplnila tiež sympatická Katka, ktorá sa aj vďaka tomuto modelu zaradila medzi najlepšie oblečené dámy uvedeného ceremoniálu.

Ivanka Trump bola na Pražskom hrade počas...
Ivanka Trump a jej starší brat Donald Trump Jr....
+2Ivanka Trump, jej manžel Jared Kushner a jej...

Dobrou správou je, že českú módu nepredviedla len ona, ale tiež Ivanka Trumpová – dcéra zosnulej rodáčky z Česka Ivany Trumpovej, ktorá spoločne s bratom Donaldom Jr. prišli prevziať tiež medailu za zásluhy in memoriam. Ivankin čierny model so všitým strieborným pruhom vytvoril dizajnér Osmany Laffita, ktorý síce pochádza z Kuby, no už celé desaťročia žije a tvorí v Česku. Obliekal aj Trumpovej mamu Ivanu a výber šiat práve v jeho dielni bol poctou zosnulej mame.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Ivanka Trump (@ivankatrump)

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #šaty #veľkosť #model #Kateřina Geislerová #Katarína Žbirková

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...