Triumf štýlu či veľký prešľap? Kráľovná Letizia rozdelila verejnosť, pozrite si ju od pása nadol a pochopíte...

A znovu sa o nej hovorí. Španielska kráľovná Letizia patrí medzi dámy s naozaj vycibreným štýlom. Ten sa však dostal pod drobnohľad a stal súčasťou diskusie po stredajšej návšteve Letizie v Tudele.

03.11.2022 00:00
Španielska kráľovná Letizia Foto:
Španielska kráľovná Letizia navštívila v stredu 2. novembra akciu 'Opera Prima' Film Festival v Tudele. Všetci však hovorili o jej módnej voľbe. Sukňa zo staršej kolekcie Toga Archives X H&M s prestrihom v plisé bola terčom debát, ale aj polemiky.
debata (2)

Päťdesiatročná manželka španielskeho panovníka Felipeho sa zúčastnila na slávnostnom otvorení festivalu, pričom tentoraz jej módna voľba vyvolala všeobecný záujem a čiastočne aj rozruch. Dôvodom bolo, že členka španielskej kráľovskej rodiny stavila na pomerne neortodoxný model sukne.

Letizia Čítajte viac Krásna dcéra kráľovnej Letizie má 17! Rodinné zábery nemohli byť dokonalejšie, ale... Domovu dá rýchle zbohom

Plisovaný kúsok s kockovaným vzorom okamžite upútal pozornosť detailom okrúhleho výstrihu uprostred materiálu. Sukňa tak odhaľovala nahú kožu jednej nohy a kráľovnino koleno pri chôdzi. Odhalená koža nôh je čosi, čo v prípade členiek európskych monarchií býva vnímané veľmi prísne. Zvyčajne musia princezné a kráľovné nosiť šaty alebo sukne, ktoré kolená zahaľujú. Aj preto sa možno medzi ortodoxnými kráľovskými fanúšikmi na sociálnych sieťach a na internete objavili názory, že také čosi sa pre Letiziu nehodí.

Španielska kráľovná Letizia navštívila v stredu...
Španielska kráľovná Letizia navštívila v stredu...
Španielska kráľovná Letizia navštívila v stredu...

Samozrejme, do diskusie sa pridal aj druhý tábor, ktorý naopak velebil schopnosť bývalej televíznej novinárky experimentovať so štýlom a prejaviť aj trochu módnej odvahy. Na ktorú stranu sa postavíte vy, necháme na vás. Podľa nás si tento styling zaslúži veľký potlesk.

zväčšiť Kráľ Felipe a kráľovná Letizia pri odchode na... Foto: Profimedia
Kráľ Felipe a kráľovná Letizia Kráľ Felipe a kráľovná Letizia pri odchode na štátnu návštevu Nemecka.

Mimochodom, sukňa španielskej kráľovnej je relatívne dostupným modelom, keďže jej cena bola kedysi v predaji 199 eur. Išlo o kúsok z limitovanej kolekcie Toga Archives pre H&M. Táto kolekcia však už momentálne dostupná nie je. Letizia sukňu doplnila kabelkou aj topom Giorgio Armani a svojimi obľúbenými šperkmi.

Elke Buedenbender (v pozadí) a kráľovná Letizia Čítajte viac To tu snáď ešte nebolo! Neuveríte, čo si obliekla kráľovná Letizia na cestu do Berlína... všetci sa pýtajú: To sa smie?!

Iba prednedávnom upútala Letizia pozornosť aj pred štátnou návštevou Nemecka. Na letisku sa totiž objavila v nohavicovom kostýme, ktorý pripomínal vzorom oblek jej manžela a obula si topánky na plochej podrážke. Opäť sa dočkala pochvál, ale aj kritiky.

Nemecký prezident Frank-Walter Steinmeier...
Manželka nemeckého prezidenta Elke Buedenbender...
+6Manželka nemeckého prezidenta Elke Buedenbender...

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #móda #sukňa #kráľovná Letizia #prestrih

+ Večerajte a raňajkujte niečo ľahšie, budete sa tak celý deň cítiť lepšie.
Nemíňajte všetky peniaze, ktoré sa vám...

+ Zabudnite na stres a strach, pokúste sa to prekonať.
Budete robiť podvody, nečudujte sa keď to niekto urobí...