Blond kráska je dcérou Clinta Eastwooda a arogantnej hviezdy z Titanicu! Ako 8-ročná visela z okna domu, lebo...

Oscarový herec Clint Eastwood (92) je otcom ôsmich detí.

04.11.2022 02:00
Francesca Eastwood Foto:
Francesca Eastwood na premiére novinky "Shantaram".
debata

Jedným z nich je aj 29-ročná Francesca, ktorá pochádza z hercovho vzťahu s Frances Fisherovou. Tú diváci poznajú aj vďaka filmu Titanic (1997), v ktorom si zahrala snobskú a nepríjemnú mamu hlavnej hrdinky snímky v podaní Kate Winsletovej.

O synovi Clinta Eastwooda, Scottovi Eastwoodovi (36), je počuť už dlhší čas, zahral si vo filmoch ako Rýchlo a zbesilo 8 či Jednotka samovrahov. Ale ani krásnej Francesce nie je Hollywood cudzí.

Francesca Eastwood a jej partner Alexander Wraith (43) sa v októbri objavili spoločne na premiére novej série Apple TV+ Shantaram. Herečka sa predviedla v čiernych šatách, ktoré tesne obopínali jej telo a blond vlasy jej padali rozpustené na plecia. Zaľúbený párik, ktorý je spolu od roku 2018 a vychovávajú syna Titana, si pred objektívmi vymenil aj niekoľko bozkov.

zväčšiť Francesca Eastwood a Alexander Wraith na... Foto: Profimedia
Alexander Wraith Francesca Eastwood a Alexander Wraith na premiére novinky "Shantaram".

Francesca sa narodila Clintovi Eastwoodovi a herečke Frances Fisher (70) v Reddingu v Kalifornii. Ako potomok slávnych rodičov si našla cestu do továrne na sny vo veľmi mladom veku, prvú rolu si zahrala už ako 2-ročná vo filme „The Whimsical Mr. Cox“ z roku 1995. O štyri roky neskôr si zahrala vo filme „A True Crime“, v ktorom hlavnú úlohu stvárňoval Clint Eastwood a posadil sa aj na režisérsku stoličku. V roku 2014 bola súčasťou "Jersey Boys“. Zahrala si aj v seriáloch „Fargo“ a „Twin Peaks“.

Clint Eastwood Čítajte viac Clint Eastwood má 90! Ženy hrali v jeho živote výraznú rolu

Francesca Eastwood si v detstve prešla traumatickou skúsenosťou. Ako 8-ročná krátko žila s mamou Frances Fisherovou v Kanade, kde ona nakrúcala seriál. 25. decembra 2001 v dome náhle vypukol požiar, ako vtedy informoval New York Post. Frances Fisher sa pre plamene nedokázala dostať do dcérinej izby a vybehla von. Stála v šialených obavách pod domom a Francescu uvidela visieť z okna spálne, následne sa pustila a skončila v matkinom náručí. Osemročnému dievčatku sa našťastie nič vážne nestalo, len sa nadýchalo dymu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Clint Eastwood

+ Výzvy vás posunú ďalej, čeľte im s odvahou.
Ak chcete niečo dosiahnuť, stačí len ísť podľa plánu....

+ Odhodlanie prináša výsledky, nevzdávajte sa.
Dokážete sa naučiť všetko čo treba, preto sa nebojte o to čo bude...