Krásna, talentovaná a na roztrhanie! Margot Robbie očarí azda každého, ovládne aj Babylon?

Ostatný film talentovanej a krásnej Margot Robbie síce kritika zvozila pod čiernu zem, ale ten najnovší má veľké ambície. Už sa šušká o tom, že blondínka z Austrálie bude bojovať o ďalšieho Oscara.

07.11.2022 02:00
debata
Laureátka Margot Robbie na podujatí WSJ.... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Margot Robbie Laureátka Margot Robbie na podujatí WSJ. Magazine 2022 Innovator Awards v kreácii Proenza Schouler.

Reč je o filmovom projekte Babylon, ktorého hviezdne obsadenie a zábery z nakrúcania pútali pozornosť už pred pár mesiacmi. Projekt režiséra Damiena Chazella spojil na filmovom plátne tváre ako Brad Pitt, Jean Smartovú či práve očarujúcu Robbieovú a zobrazuje obdobie 20-tych rokov minulého storočia a obrovský rozmach, no aj dekadenciu vtedajšieho Hollywoodu.

Anthony Vaccarello a Kate Moss Čítajte viac Právom ich volali supermodelky! Kate Moss aj Shalom Harlow uchvátili v priehľadných šatách a Valetta dokonalá!

Margot Robbie získala vo filme hlavnú ženskú rolu a prvé ohlasy testovacieho publika, ale aj kritikov naznačujú, že jej výkon na plátne je famózny. Konieckoncov, to potvrdzuje aj trailer k snímke, ktorý zverejnili pred mesiacom. Talentovaná blondínka, ktorá už má na konte dve oscarové nominácie (zatiaľ nepremenené) by si vraj so stvárnením postavy v snímke Babylon mohla vyslúžiť nomináciu ďalšiu. A konečne sa aj zo sošky tešiť. Uvidíme…

Modelka a herečka Amber Valetta v kreácii Saint...
Topmodelka Kate Moss prišla na vyhlásenie cien...
+12Topmodelka Karlie Kloss v kreácii Peter Do.

Každopádne, či už to bude alebo nebude oscarový výkon, jedno je isté – snímka Babylon by mohla napraviť pošramotené renomé krásnej plavovlásky po snímke Amsterdam, ktorá sa napriek zaujímavej zápletke a hereckému osadenstvu dočkala veľmi kritických reakcií. Tie však nesmerovali ani tak na herecké výkony, ako skôr na kvalitu scenára a celkový príbeh.

Andrea Riseborough, Rami Malek a Margot Robbie Čítajte viac Ako víla v bielej, Margot Robbie žiarila na premiére plnej hviezd. Táto tvár však prekvapila!

Margot Robbie si každopádne užíva záujem filmárov a ide z projektu do projektu. Tento rok napríklad dokončila aj film Barbie v réžii Grety Gerwigovej, ktorý príde do kín budúci rok. Najnovšie si za svoje filmové počiny vyslúžila aj ocenenie magazínu Wall Street Journal v rámci každoročného vyhlásenia Innovators Awards. Herečka dorazila na stredajšie vyhlásenie cien v New Yorku, oblečená do bielej kreácie Proenza Schouler a domov odchádzala s cenou za filmový prínos. Viac si pozrite aj v našej galérii z vyhlásenia cien.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #film #Babylon #Oscar #trailer #talent #Margot Robbie #WSJ

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....