Elegantná Hurajová, Müllerová ako študentka a dve bývalé missky... sa dohodli? Aha, na tie brušká...

Šperky sú pre väčšinu žien lákadlom. Aj pre tie známe. Viacero sa ich zišlo v Bratislave vo štvrtok podvečer, keď slávnostne otvorili novú predajňu s klenotmi.

05.11.2022 00:00
Soňa Müllerová Foto:
Na otvorení novej predajne so šperkmi nechýbala ani moderátorka Soňa Müllerová.
debata

Do priestorov jedného z bratislavských nákupných centier zavítali známe tváre, medzi ktorými sa nedala prehliadnuť napríklad herečka Lucia Hurajová – oblečená v elegantných „fifties“ šatách s nadýchanou sukňou a výrazným florálnym vzorom. Pri pózovaní vyčarila na tvári svoj povestný úsmev, no ten nechýbal ani v momente, keď sa dostala k vitrínam so šperkmi. Lucia zjavne patrí k dámam, ktoré dokážu oceniť zlaté kúsky či dizajnové šperkové doplnky s briliantmi, diamantmi.

Na otvorení novej predajne so šperkmi nechýbala...
Herečka Andrea Karnasová na otvorení predajne...
+19Magdaléna Šebestová v priestoroch novej...

Do rovnakej skupiny patrí aj moderátorka Soňa Müllerová, ktorá šperky nielen obdivuje a nosí, ale dokonca aj sama tvorí. Už bezmála dva roky sa tvár Dámskeho klubu venuje tvorbe prsteňov či náramkov, ktoré sa tvoria v jedinečných exemplároch a získali si obdiv domácej smotánky. Jej prstene s perlami, ale aj smaragdmi či opálmi a ametystami zdobia ruku nejednej dámy v Bratislave, ale klientelu má už aj v Česku. Najnovšie by vraj chcela Soňa zabŕdnuť tak trošku aj do oblasti pánskych šperkov – detaily však zatiaľ prezrádzať nechcela. Možno to budú náramky, možno retiazky okolo krku.

zväčšiť Herečka Lucia Hurajová na otvorení novej... Foto: Profimedia
Lucia Hurajová Herečka Lucia Hurajová na otvorení novej predajne Halada a uvedení značky Roberto Coin z Talianska.

Na slávnostnom otvorení novej multibrandovej predajne so šperkmi, v rámci ktorej bola špeciálne predstavená aj talianska značka Roberto Coin, sa objavili tiež viaceré účastníčky či víťazky súťaže Miss Slovensko. To konieckoncov nebude asi úplne prekvapenie – jedna z nich, víťazka z roku 2006 Magdaléna Šebestová je totiž manažérkou butikov so šperkmi a mnoho svojich kolegýň pozvala osobne.

Hana Vagnerová Čítajte viac Zamilovaná Vagnerová sa zvŕtala ako víla okolo fešného priateľa. Nevšimla si, že... toto odhalila priehľadná róba!

Medzi nimi sa objavila aj bývalá vicemiss Luciána Čvirková, ktorá podobne ako Šebestová už nejaký čas venuje práci s luxusným tovarom. V jej prípade to však bola móda. Čoskoro sa bude ale musieť dlhonohá kráska sústrediť na iné povinnosti. Čaká ju totiž materská dovolenka. Na štvrtkovom podujatí predvádzala v elastických vzorovaných šatách zaoblené bruško.

zväčšiť Modelka Martina Grešová sa teší z tehotenstva. Foto: Ján Zemiar
Martina Grešová Modelka Martina Grešová sa teší z tehotenstva.

Nebola pritom jedinou dámou zo súťaže krásy. V požehnanom stave (a tiež v elastických šatách, ktoré zvýraznili bruško) prišla aj Martina Grešová, ktorá sa v minulosti zúčastnila na Miss Universe SR a dnes sa venuje influencingu, ale aj vlastnej značke. Kráska, ktorá v minulosti tvorila pár so známym talianskym kuchárom a podnikateľom Andreom Enom či futbalistom Róbertom Vittekom, je už nejaký čas šťastná po boku priateľa Kryštofa Šimeka a spoločne sa tešia na bábätko.

Zoznam pôvabných dám na štvrtkovom evente v Bratislave bol však omnoho bohatší. Prišla aj herečka Andrea Karnasová, riaditeľka Fashion TV Gabriela Drobová či mnoho ďalších. Viac foto v galérii vyššie.

VIDEO: Slovenské TOP modelky vo svete

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #luxus #šperky #Luciána Čvirková #Soňa Müllerová #otvorenie #Lucia Hurajová #Martina Grešová

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...