Dánska princezná v luxusnom overale! Táto paráda stála 2000 libier, ale... vyplatilo sa, však?

O dánskej korunnej princeznej Mary sa naposledy najviac písalo v súvislosti s nepríjemným faux pas počas pohrebu kráľovnej Alžbety II.

09.11.2022 02:00
debata (1)
zväčšiť Dánsky korunný princ Frederik a korunná... Foto: SITA/AP, Claus Bech
Dánsky korunný princ Frederik a korunná princezná Mary Dánsky korunný princ Frederik a korunná princezná Mary spoločne na vyhlásení cien Crown Prince Couple's Awards 2022.

Členka dánskej kráľovskej rodiny a manželka korunného princa Frederika v septembri omylom nedostala pozvánku na pohreb a poslednú rozlúčku s britskou panovníčkou, čo vyvolalo pomerne rozpačité reakcie a následne aj ospravedlnenie z britskej strany.

Denmark Royals Čítajte viac Nešťastná chyba či medzinárodné faux pas? Princeznej Mary odobrali pozvánku na pohreb kráľovnej

Princezná vraj túto „nepríjemnosť“ prekonala bez väčších problémov, ale ako uviedol zdroj z paláca, v prvom momente to nebolo príjemné. „Našťastie nie je ženou, ktorá by sa vracala do minulosti. Stalo sa, už je to preč,“ komentoval zdroj pred časom.

zväčšiť Dánska korunná princezná Mary počas galavečera... Foto: SITA/AP, Claus Bech
Dánska korunná princezná Mary Dánska korunná princezná Mary počas galavečera Couple's Awards 2022.

Od septembrového incidentu uplynuli bezmála dva mesiace a Mary sa naplno venuje svojim povinnostiam, ktoré vyplývajú z jej príslušnosti ku kráľovskej rodine. Počas uplynulého víkendu sa napríklad spoločne s manželom objavili na vyhlásení cien pod záštitou samotného princa, ktoré každý rok upozorňujú na výnimočné kultúrne, ale aj sociálne projekty.

Denmark Britain Royals Čítajte viac Kto koho zatienil? Vojvodkyňa Kate hľadá konkurentku ťažko, našla ju v princeznej Mary?

Princezná Mary sa hosťom prihovorila, no nezaujala len emotívnym príhovorom, ale aj svojím vzhľadom. Päťdesiatročná mama štyroch detí stavila na model z dielne dizajnérky Stelly McCartneyovej – pudrový nohavicový overal so sieťovaným živôtikom zdobeným kryštálmi. Kúsok, ktorého pôvodná cena bola takmer 2400 eur (2050 libier) a ktorý následne na väčšine predajných stránok zlacneli, je už momentálne vypredaný.

Mary v ňom mala spoločenskú (aj fotografickú) premiéru. Výsledok môžete vidieť vyššie. Pozrite si však aj galériu holandských princezien z uplynulého víkendu, ktoré so svojimi rodičmi nedávno navštívili výstavu na počesť starej mamy.

Holandský kráľ Willem-Alexander a kráľovná...
Holandské princezné (zľava) Ariane, Amalia a...
+7Kráľovná Maxima sa odfotila so svojimi dcérami...

VIDEO: Kráľovské pôrody. Kto hrubo porušil kráľovské tradície pri príchode potomka na svet?

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #luxus #Stella McCartney #Dánsko #princezná Mary

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...