OBRAZOM: Módne ceny ovládli slávne ženy - Kardashian v latexe, nestarnúca Cher aj sotva oblečená Fox

Po víkendovom podujatí v Los Angeles, kde sa zišli desiatky celebrít sa podobne opulentno-celebritný večer konal aj v New Yorku. Aj tentoraz v znamení módy.

08.11.2022 09:25
Khloe Kardashian (vľavo) a Kim Kardashian Foto: ,
Sestry Khloe Kardashian (vľavo) a Kim Kardashian spoločne na akcii CFDA Fashion Awards.
debata

Pondelňajší večer patril podujatiu Fashion Awards 2022, ktoré každoročne udeľuje organizácia CFDA (Rada amerických módnych dizajnérov) a ktorá je každoročne aj magnetom pre celebrity a tým pádom zástupcom médií.

zväčšiť Kylie Jenner a jej mama Kris Jenner pózovali... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Kylie Jenner a jej mama Kris Jenner Kylie Jenner a jej mama Kris Jenner pózovali spoločne.

Možno je to aj tým, že uplynulé ročníky čiastočne poznačila pandémia koronavírusu, no tento rok sa do New Yorku zlietlo viac ako sto slávnych osobností, aby sa osobne zúčastnili na veľkolepom módnom gala a podporili dizajnérov, ktorí dostali ceny, ale tiež takých, ktorých mená majú v americkom módnom priemysle dlhé roky cveng.

Julia Fox a jej odvážny outfit na podujatí...
Topmodelka Shalom Harlow na podujatí  CFDA...
+40Herec Jesse Williams v kreácii Thom Browne.

Medzi pozvanými hosťami sa nechýbala takmer celá rodina dám Kardashianových. Najslávnejšia Kim stavila na róbu z lakovaného latexu od Dolce & Gabbana a predvádzala sexy, no zároveň v podstate pomerne elegantný imidž. Jej sestra Khourtney bola o niečo odvážnejšia, keď si vybrala typovo podobný model šiat. Jej elastická kreácia na telo, ktorá čiastočne odhaľovala poprsie však pochádzala od dizajnérka LaQuana Smitha.

zväčšiť Speváčka Cher sa obliekla do kreácii Chrome... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Cher Speváčka Cher sa obliekla do kreácii Chrome Hearts.

Mama oboch dám Kris Jenner dorazila na červený koberec s najmladšou dcérou, Kylie Jennerovou. Ani v ich prípade sa nedalo prehliadnuť, že stavili na luxusnú módu. Práve mladučká podnikateľka a internetová ikona Kylie bola v tomto prípade tým väčším magnetom pre pozornosť. V róbe Mugler, ktorá zvýraznila jej ženské krivky a postavu Venuše vyzerala zvodne a pôvabne.

Salma Hayek Čítajte viac OBRAZOM: Úchvatné dámy, kam pozriete! Salma Hayek ako bohyňa plodnosti, zaľúbená Paris aj sexy kvietok z Eufórie

V súvislosti s televíznou rodinou sa však často spája aj meno Julie Foxovej. Modelka a herečka, ktorá sa objavila napríklad v snímke Uncut Gems, bola totiž prvou partnerkou rapera Kanye Westa po tom, čo sa odlúčil od svojej manželky Kim Kardashianovej. Hoci spolu randili krátko, sláva, ktorú to Foxovej prinieslo, akoby stále pretrvávala. A americká rodáčka vie, ako ju podporiť. Napríklad aj šatami, ktoré tvorila čierna bikinová podprsenka, nohavičky a látka riasená okolo odhaleného torza (viac aj vo videu).

Video

Medzi pozvanými celebritami nepochybne zaujala aj legendárna speváčka Cher. Hoci táto dáma už smeruje k osemdesiatke, zdá sa, akoby popierala zákony času. V koženej kreácii so sukňou skrátka vyzerala ako Cher, ktorá sa posledných tridsať rokov nezmenila.

zväčšiť Dizajnérka Vera Wang (vľavo) a herečka Vanessa... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Vera Wang (vľavo) a herečka Vanessa Hudgens Dizajnérka Vera Wang (vľavo) a herečka Vanessa Hudgens oblečená v jej kreácii.

Slávnostný galavečer si v pondelok v New Yorku užili aj ďalšie slávne dámy. Herečky Kerry Washington či Christina Ricci, Vanessa Hudgens (na obrázku vyššie s dizajnérkou Verou Wangovou) a Natasha Lyonne. Prišli aj topmodelky Shalom Harlow alebo Carolyn Murphy, ale tiež Kendall Jenner a Gigi Hadid a Ashley Graham a nechýbali ani fešní páni – Jesse Williams, Justin Theroux alebo Trevor Noah. Všetkých nájdete v našej bohatej galérii.

Julia Fox a jej odvážny outfit na podujatí...
Topmodelka Shalom Harlow na podujatí  CFDA...
+40Herec Jesse Williams v kreácii Thom Browne.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Kim Kardashian #Kerry Washington #Cher #Kendall Jenner #Kylie Jenner #Gigi Hadid #latex #CFDA Fashion Awards #Julia Fox

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...