Aj po 20 rokoch štýl a ĺa Samantha zo Sexu v meste? Kim Cattrall má 66 a odvahu obliecť si....toto!

Jej meno bude už asi navždy spojené s postavou sexuchtivej dračive Samanthy v seriáli Sex v meste. Zdá sa, že herečka Kim Cattrall stále rada spája s týmto charakterom aj svoj osobný módny štýl.

10.11.2022 00:00
Kim Cattrall Foto: ,
Herečka Kim Cattrall na vyhlásení cien Glamour Women of the Year Awards v Londýne.
debata

V utorok večer sa britská herečka, inak rodáčka z Liverpoolu, objavila na vyhlásení cien módneho magazínu Glamour. Pozornosti médií, ale ani ďalších hostí rozhodne neuniklo, že známa seriálová plavovláska sa predviedla v sexi kreácii. Čierne šaty bez ramienok odhaľovali herečke ruky a ramená, dĺžka modelu končila bezmála dvadsať centimetrov nad kolenami, takže vlastne išlo o akési decentnejšie minišaty.

Sarah Jessica Parker, kabelka, šaty, Fendi Čítajte viac Fakt riskla také faux pas? Carrie zo Sexu v meste prezradila tajomstvo, šokuje módny svet

Pri pohľade na tento model šiat sa niektorí nemohli ubrániť porovnávaniu Cattrallovej s jej slávnou seriálovou postavou. Bola to práve dračica Samantha, ktorá kedysi v seriáli Sex v meste nielen otvárala témy ženskej sexuality a náruživosti, ale tiež predvádzala pred kamerami odvážny a veľmi sexuálne zvodný štýl.

zväčšiť Kim Cattrall a jej dlhoročný partner Russell... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
Kim Cattrall a jej dlhoročný partner Russell Thomas Kim Cattrall a jej dlhoročný partner Russell Thomas spoločne na vyhlásení cien Glamour Women of the Year Awards.

Od štartu nakrúcania známeho projektu v réžii HBO uplynulo už viac ako dvadsať rokov, no zdá sa, že 66-ročná Kim Cattrall sa stále občas rada vracia ku svojim „koreňom“. Alebo skrátka sa len takto cíti dobre. Po jej boku je už niekoľko rokov aj milujúci partner, ktorý nechýbal ani na utorňajšom galavečere. Reč je o Russelovi Thomasovi – zamestnancovi britskej televízie BBC, s ktorým blondínka tvorí pár od roku 2016.

Elizabeth Debicki, Dominic West, Imelda Staunton a Jonathan Pryce Čítajte viac Nelichotivá, ale spravodlivá! 5. sériu Koruny uviedli herci na veľkolepej premiére, magnetom je nová Diana

Meno Kim Cattrallovej sa v minulosti dostalo do centra pozornosti aj pre jej konflikt so seriálovou kolegyňou Sarah Jessicou Parkerovou. Cattrall sa dokonca neobjavila ani v desaťdielnej minisérii – voľnom pokračovaní Sexu v meste, ktorá dostala názov And just like that… a ktorá sa objavila na obrazovkách minulý rok. Ústredné herecké trio v zložení SJP, Kristin Davis a Cynthia Nixon točia už nové časti. Že sa v nich Samantha objaví, však nie je pravdepodobné ani tentoraz. Ale ktohovie, možno nás tvorcovia prekvapia.

Pozrite si galériu z vyhlásenia módnych cien CFDA v Amerike

Julia Fox a jej odvážny outfit na podujatí...
Topmodelka Shalom Harlow na podujatí  CFDA...
+40Herec Jesse Williams v kreácii Thom Browne.
debata chyba
Viac na túto tému: #Glamour #Sex v meste #sexy #Kim Cattrall #Samantha

+ Čas na detoxikáciu, obnovte svoje fyzické sily.
Váš dávny sen sa môže splniť už čoskoro, preto na tom...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, vaše telo ju nevyhnutne potrebuje.
Dôležité rozhodnutia prinesú očakávané zisky....