OBRAZOM: Studenková žiarila, bol to jej večer! Má novinku, zverila ju do rúk Kavaschovej

Herečka Zdena Studenková má na konte novinku. Napísala v poradí tretiu knihu, ktorú pokrstila v Bratislave.

10.11.2022 00:00
Zdena Studenková Foto:
Zdena Studenková na krste svojej novej knihy s názvom Aj varenie je umenie v spoločnosti Dominiky Kavaschovej.
debata (6)

Knihu známej herečky Zdeny Studenkovej s názvom Aj varenie je umenie do života uviedla Dominika Kavaschová, krstom počas večera prítomných hostí prevádzal Juraj Bača, ktorý má aktuálne k vareniu a pečeniu naozaj blízko, moderuje už druhú sériu šou Pečie celé Slovensko.

zväčšiť Zdena Studenková na krste svojej novej knihy  s... Foto: Juraj Štefanovič
Zdena Studenková Zdena Studenková na krste svojej novej knihy s názvom Aj varenie je umenie v spoločnosti Dominiky Kavaschovej.

Herečka a kuchárka v novinke ponúka milované a rokmi overené recepty z rodinného dedičstva, ale aj mnoho nových, pomerne nenáročných receptov. Ako sama vraví, je tu nová éra, s potravinami, surovinami a koreninami, o akých sa nám pred pár rokmi ani nesnívalo. Kým klasické jedlá ponúka v pôvodnej podobe – pretože rezeň má byť taký, aký si ho pamätáme od mamy, možnosti modernej gastronómie s fantáziou využíva vo svojich vlastných, „autorských“ kuchárskych dielach. Zároveň ukazuje, že zdravý spôsob stravovania sa dá ľahko spojiť so skvelým gurmánskym zážitkom.

Zdena Studenková na krste svojej novej knihy  s...
Zdena Studenková na krste svojej novej knihy  s...
+7Zdena Studenková na krste svojej novej knihy  s...

Na krste nechýbal herečkin partner, dirigent Braňo Kostka, rovnako si ho nenechali ujsť ani členovia zoskupenia Fragile, ktorí pozvaným hosťom počas večera aj zaspievali. Známa herečka na podujatie volila tmavé farby, naopak, jej kolegyňa a zároveň krstná mama novinky, Dominika Kavaschová, prišla oblečená v béžovej. Na krste nechýbali ani fotografi Jakub Klimo a Dušan Křístek, ktorí na knihe spolupracovali, medzi hosťami sa objavil aj módny návrhár Boris Hanečka. Kolegyni prišli k uvedeniu novinky zablahoželať aj herci Jozef Vajda či František Kovár s manželkou, nechýbal Matej Drlička, bývalý generálny riaditeľ Slovenského národného divadla.

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #Zdena Studenková

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...