Krásna Judit Bárdos oslnila na pražskej prehliadke! Absolútna kráľovná večera? Bola to slávna Češka

Aj v susednom Česku sa pravidelne konajú autorské prehliadky domácich dizajnérov, ktoré sú veľkým lákadlom pre celebritnú smotánku. Na jednej z nich sa v utorok večer zišla ženská elita modelingu, ale aj súčasného česko-slovenského filmu.

10.11.2022 00:00
Judit Bárdos Foto:
Na prehliadku Zuzany Kubíčkovej sa prišla do Prahy pozrieť aj Judit Bárdos.
debata

Prehliadka dizajnérky Zuzany Kubíčkovej, ktorá sa konala na pražskom Výstavisku, bola lákadlom pre mnoho známych žien. Ako inak, veľká časť z nich vzdala hostiteľke úctu práve tým, že si obliekli niektorú z jej kreácií.

Soňa Müllerová Čítajte viac Elegantná Hurajová, Müllerová ako študentka a dve bývalé missky... sa dohodli? Aha, na tie brušká...

Medzi pozvanými sa objavila aj slovenská herečka Judit Bárdos, ktorú naposledy mali diváci možnosť vidieť v lyrickej snímke Piargy. Bárdos je roky označovaná za jednu z najpôvabnejších slovenských herečiek a v utorňajší večer nesklamala. V asymetricky strihaných košeľových šatách so vzorom pôsobila veľmi pôvabne a dievčensky. V jednom sa potom tiež pripojila ku nej česká herečka Eva Josefíková, s ktorou si kedysi zahrali vo filme Fair Play.

Herečky Elizaveta Maximová (vľavo) a Denisa...
Česká modelka Gréta Slezáková.
+3Moderátorka a speváčka Emma Smetana.

Na akcii pred čiernou fotostenou sa v utorok večer vystriedali aj ďalšie známe tváre. Prišla topmodelka Denisa Dvořáková, ktorá stavila na trblietavé vzorované minišaty, či napríklad herečka Elizaveta Maximová alebo moderátorka a speváčka Emma Smetana. Jej voľba kožených nohavíc na traky bola azda najodvážnejšia v danom kontexte večera.

zväčšiť Česká topmodelka Tereza Maxová na prehliadke... Foto: Profimedia
Tereza Maxová Česká topmodelka Tereza Maxová na prehliadke dizajnérky Zuzany Kubíčkovej.

Ak vybrať jednu dámu, ktorá absolútne oslnila – bola to česká topmodelka Tereza Maxová. Niekdajšia hviezda mól a tituliek zahraničných časopisov stavila na flitrovaný model šiat krémovej farby – takisto s asymetricky riešeným lemom a jej úprava bola na pohľad minimalistická, no pritom efektná a sexy. Málokto by tipoval, že Maxová oslávila už okrúhlu päťdesiatku. Viac známych hostí z prehliadky Zuzany Kubíčkovej nájdete v našej galérii.

Pred pár týždňami sa pre zmenu v Bratislave konala autorská prehliadka Marcela Holubca, ktorá bola tiež plná známych osobností. Tie si môžete pripomenúť v našej archívnej galérii nižšie.

Dizajnér Marcel Holubec (v strede) a spolu s...
Herečka Zuzana Kocúriková.
+30Dizajnér Marcel Holubec s grafickou dizajnérkou...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #prehliadka #Judit Bárdos #Tereza Maxová #Zuzana Kubíčková

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....