Na premiéru prišiel v pyžame, pri tom neskončil! Valibuk Momoa spravil striptíz oscarovému moderátorovi

Na slávnostnej premiére svojho nového filmu sa objavil v hodvábnom pyžame. Ale to ešte zďaleka nebolo všetko, herec Jason Momoa pokračoval u známeho moderátora.

12.11.2022 00:00
Jason Momoa Foto: ,
Herec Jason Momoa na premiére novinky Slumberland v Los Angeles.
debata

Havajský rodák, herec a vášnivý motorkár uviedol v stredu večer fantasy novinku, ktorá budí pozornosť amerických fanúšikov a následne zamieril aj na návštevu populárnej talk-šou moderátora Jimmyho Kimmela (v súvislosti s ním sa tiež objavili nové správy). Aj ten sa 43-ročného herca dočkal vo fialovom pyžame s bielym lemovaním, ktoré napriek charakteru tohto odevu pôsobilo vlastne veľmi štýlovo.

Channing Tatum, práca v sex-biznise, nepoužívať inde Čítajte viac Tušili ste, že tieto slávne hviezdy pracovali v sex biznise?! Oscarový herec sa vyzliekal, seriálová star bola prostitútka

Momoa však nezostal len pri rozprávaní o projekte Slumberland, ale upriamil pozornosť aj na aktuálne nakrúcanie – projekt z produkcie Apple TV pod názvom Chief of War. Ten sa vracia k hercovým koreňom a havajskej histórii a zachytáva dianie na malebnom ostrove koncom 18. storočia. Aj preto v ňom účinkuje množstvo havajských hercov v tradičných odevoch – miniatúrnych kožených zásterkách okolo bedier, ktoré zakrývajú iba to najnutnejšie. Takto vystrojeného sa dočkali aj diváci v televíznom štúdiu.

Weruche Opia na premiére filmu Slumberland.
Jason Momoa pózuje aj s plyšovým prasiatkom na...
+6Herec Jason Momoa na premiére novinky...

„Toto dnes nosím celý deň,“ s humorom uviedol Jason Momoa. „Chcel som byť pripravený, pretože sa rád ponorím do charakteru a pripravujem na to, čo hrám. Takže som si musel opáliť môj biely zadok,“ doplnil so smiechom herec, ktorý dodal, že vlastne už ani nenosí žiadne oblečenie. „V tomto som teraz celý deň. Každý deň,“ vyhlásil predstaviteľ populárneho Aquamana.

zväčšiť Herec Jason Momoa na premiére novinky... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Jason Momoa Herec Jason Momoa na premiére novinky Slumberland v Los Angeles.

Samozrejme, striptíz urasteného a potetovaného herca, ktorý sa onedlho predstaví aj ako zloduch v najnovšom filme zo série Rýchlo a zbesilo, vyvolal všeobecné nadšenie divákov. Viac si pozrite vo videu. Galériu z premiéry najnovšieho filmu nájdete vyššie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Havaj #nahý #Jimmy Kimmel #Jason Momoa

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...