Krásna Rita Ora ukázala mamu aj sestru, ale prizrite sa bližšie... toto pre zmenu ukázali jej šaty

Speváčku Ritu Oru vníma svet najmä prostredníctvom jej hudby, ale tiež osobného pôvabu a neprehliadnuteľného imidžu pop-star.

14.11.2022 00:00
Rita Ora Foto:
Speváčka Rita Ora (vpravo) vzala na galavečer magazínu Glamour svoju sestru Elenu a mamu Vera Sahatciu (v strede).
debata

Už menej ľudí asi vie, že Rita je veľmi rodinne založená dáma a že so svojimi blízkymi udržiava veľmi úzke vzťahy. Dôkazom boli aj nedávne ceny pre Ženy roka, ktoré vyhlasoval britský magazín Glamour v Londýne. Speváčka s kosovskými koreňmi si ako garde vzala práve najdôležitejšie ženy svojho života – sestru Elenu a mamu Veru.

Judit Bárdos Čítajte viac Krásna Judit Bárdos oslnila na pražskej prehliadke! Absolútna kráľovná večera? Bola to slávna Češka

Trio sa spoločne postavilo aj pred objektívy fotografov, pričom obe dámy podporili najslávnejšiu členku rodiny v rámci výnimočného večera, keď sa rozdávali ceny za počiny v rôznych oblastiach. Neskôr si spoločne užili aj after-párty a vraj sa veľmi dobre v trojici zabávali do neskorých nočných hodín.

zväčšiť Speváčka Rita Ora na vyhlásení cien Women of... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
Rita Ora Speváčka Rita Ora na vyhlásení cien Women of the Year Awards magazínu Glamour.

Ora, samozrejme, nesklamala ani v prípade jej sexy imidžu a krásy. Speváčka si na slávnostný večer obliekla šaty z priehľadnej látky, v ktorých bez ostychu predvádzala čiernu spodnú bielizeň a najmä vyšportované a priam dokonalé telo. Už dávnejšie paparazzovia zachytili Oru viackrát na ceste z posilňovne či fitness-centra a je celkom zjavné, že patrí k dámam, ktoré sa chcú udržiavať vo forme. Pri toľkých sporých kostýmoch – na pódiu, ale aj v civile – to asi neprekvapí.

Lily Rose Depp Čítajte viac Dcéra Deppa a Paradisovej ako absolútny magnet pláže v Miami! Pozor, onedlho ju čakajú mesiace v Prahe

Speváčka sa len nedávno pracovne spojila aj so svojím partnerom – režisérom a hercom Taikom Waititim. Pre reklamu na vodku známej značky, ktorú režíroval práve Taika a v ktorej účinkuje herec Daniel Craig, naspievala Ora sprievodnú pieseň. Viac si vypočujte vo videu nižšie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rodina #sestra #Rita Ora #priehľadné šaty #mama

+ Zamyslite sa nad momentálnou situáciou a správajte sa podľa nej.
Uzavretie významného obchodu zlepší vašu...

+ Každý deň môže byť krásny, otázkou len je, ako sa k tomu postavíte.
Nie je všetko jednoduché, ak chcete niečo...