Najkrajšie mamičky šoubiznisu pokope! Kardashian a Alba ako ružové cukríky, švédska Barbie Hosk len v 'sieti'

Akcia Baby2Baby Gala pred pár rokmi začínala ako podujatie s pár celebritami. Na ostatnom výročnom evente sa ich však zišlo niekoľko desiatok. A reč nie je o žiadnych "béčkach", ale skutočne známych ženách (a mamách).

14.11.2022 09:30
debata
Televízna a internetová celebrita Kim... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Kim Kardashian Televízna a internetová celebrita Kim Kardashian na akcii Baby2Baby Gala v kreácii Balenciaga.

Podujatie sa konalo v sobotu večer v Los Angeles a bolo príležitosťou na stretnutie slávnych a úspešných žien, ktoré popri kariére zvládajú aj úskalia vlastného materstva. Samozrejme, v ich prípade je to často aj o pomoci zo strany opatrovateliek či celej rodiny – akcia Baby2Baby Gala má však za úlohu zbierať finančné prostriedky na pomoc pre deti v núdzi. Za pomoc, ktorá sa vyzbiera, sa nakupuje strava, školské potreby či hračky, ale tiež plienky a hygienické potreby pre deti vo veku od 0 do 12 rokov.

Herečka a podnikateľka Jessica Alba v kreácii...
Speváčka Kelly Rowland v róbe Georges Chakra na...
+29Herečka Jenna Dewan a jej manžel Steve Kazee...

Túto myšlienku prišli v sobotu podporiť aj dve slávne mamy – inak nevlastné sestry z azda najznámejšej šoubiznisovej rodiny súčasnosti. Reč je o Kylie Jennerovej a Kim Kardashianovej, ktoré svet pozná ako podnikateľky, influencerky aj módne ikony. Ani jedna v slávnostný večer nesklamala, pričom popri Kylie v čiernej kreácii Loewe o niečo viac vyčnievala jej staršia sestra Kim. Ružový elastický model večernej kreáci Balenciaga bol neprehliadnuteľný a nielen to. Aj ukážkovo zvýrazňoval ženské tvary a úzky driek štvornásobnej mamy, ktorá dve deti porodila sama a ďalšie dve jej vynosila náhradná mama.

zväčšiť Herečka a podnikateľka Jessica Alba v kreácii... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Jessica Alba Herečka a podnikateľka Jessica Alba v kreácii Carolina Herrera.

Ružová cukríková farebnosť hrala prím aj v prípade výberu róby herečky a trojnásobnej mamy Jessicy Alby. Jej model Carolina Herrera v kombinácii s jej úpravou z nej urobil priam živú bábiku na červenom koberci, no Alba si zjavne tento imidž a podobu užívala. V nežnej a priam rozprávkovej nálade sa niesli aj módne voľby dám ako Ayesha Curry (šaty Giambattista Valli), topmodelka Alessandra Ambrosio (trblietavá róba Monique Lhuillier) či Kelly Rowland (róba Georges Chakra).

Dara Rolins Čítajte viac Móda zo Slávika: Písařovicová či Rolins ako hviezdy štýlu, Ledeckej snaha na pol ceste a Farna s Ceterovou šliapli vedľa

Na sobotňajšom podujatí však nechýbali ani „sexi“ mamičky – teda dámy, ktoré sa rozhodli odhaliť viac kože než väčšina pozvaných. V tomto smere bola neprehliadnuteľná Olivia Wilde – režisérka a herečka stavila na masívnu taftovú sukňu spojenú len s bandeau topom cez prsia. Kreácia pochádzala z dielne Magdy Butrymovej. U rovnakej dizajnérky volila večerný model aj švédska topmodelka Elsa Hosk. A asi neprekvapí, že bola tiež poriadne odhaľujúca. Išlo o pletený model s veľkými okami, pod ktorými sa črtala nahá koža. Bývalá hviezda prehliadok Victoria's Secret pôsobila v nej naozaj zvodne.

zväčšiť Topmodelka Elsa Hosk v kreácii Magda Butrym. Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Elsa Hosk Topmodelka Elsa Hosk v kreácii Magda Butrym.

V zozname hostí sa objavili aj dámy ako speváčka Ciara, herečka Alexandra Daddario či tanečnica a herečka Jenna Dewan alebo influencerka Lori Harvey. Viac si už pozrite v našej bohatej galérii z víkendového podujatia. Nájdete ju vyššie.

VIDEO: Preslávená svojou slávou – Kim Kardashian

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #Kim Kardashian #materstvo #Jessica Alba #charita #mama #Baby2Baby Gala #Elsa Hosk

+ Tréning s priateľmi prinesie zábavu a zlepší výkonnosť.
Nebojte sa požiadať o zvýšenie platu, zaslúžite si to....

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....