Iba pruh látky na prsiach! Krásna režisérka zvádzala v ďalšej kreácii. Robí to azda zámerne?

Herečka a režisérka Olivia Wilde je posledné mesiace v centre pozornosti z viacerých dôvodov. Jedným z nich je nepochybne aj jej prezentácia na spoločenských podujatiach.

15.11.2022 00:00
debata
zväčšiť Herečka a režisérka Olivia Wilde dorazila na... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Olivia Wilde Herečka a režisérka Olivia Wilde dorazila na podujatie v kreácii Magda Butrym.

Počas uplynulého víkendu sa 38-ročná Olivia objavila na benefičnom gala Baby2Baby Gala, pričom patrila medzi najodvážnejšie oblečené dámy – respektíve tie najodhalenejšie. Pôvabná tmavovláska si na seba vzalo kreáciu z dielne dizajnérky Magdy Butrym, ktorú tvorila výrazná čierna nadýchaná sukňa a pruh látky, ktorý zahaľoval poprsie.

Olivia Wilde Čítajte viac Odvaha jej nechýba: Krásna Olivia Wilde oblečená do kryštálov a peria a pod šatami... naostro!

Wildeovej módna voľba bola sexy, pričom viacero zástupcov médií si uvedomilo, že posledné týždne sa režisérka filmu Neboj sa, zlatko predvádza na podobných akciách veľmi často práve v čo najzvodnejšej podobe.

Herečka a podnikateľka Jessica Alba v kreácii...
Speváčka Kelly Rowland v róbe Georges Chakra na...
+29Herečka Jenna Dewan a jej manžel Steve Kazee...

Len pred pár týždňami na podujatí magazínu ELLE v Los Angeles stavila na model čiernych šiat s podprsenkovým topom, ešte niekoľko dní predtým zachytili objektívy hviezdu v trblietavom modeli Alexandre Vauthier, ktorý mala oblečený na nahom tele. Pod trblietavou sieťou fotografi zachytili aj odhalené prednosti.

zväčšiť Herečka a režisérka Olivia Wilde bola odvážna.... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Olivia Wilde Herečka a režisérka Olivia Wilde bola odvážna. Pod šatami Alexandre Vauthier Haute Couture odhalila poprsie.

Módny štýl dvojnásobnej mamy a expartnerky herca Jasona Sudeikisa, ktorý je práve otcom jej dvoch detí, sa podľa viacerých pozorovateľov výraznejšie zmenil práve po tom, čo si Wilde našla nového partnera. Reč je, samozrejme, o spevákovi a hercovi Harrym Stylesovi, s ktorým nakrúcala aj snímku Neboj sa, zlatko.

Jessica Alba Čítajte viac Najkrajšie mamičky šoubiznisu pokope! Kardashian a Alba ako ružové cukríky, švédska Barbie Hosk len v 'sieti'

Britská megastar, od Wildeovej mladšia o desať rokov, je sama často v centre pozornosti pre svoj štýl a módne voľby. U Stylesa sa často objavuje divoký štýl a inšpirácia érou glam-rocku či módou 60-tych a 70-tych rokov. Jeho spolupráca so značkou Gucci sa časom preniesla aj na Oliviu Wildeovú. V jej prípade však kreácie Gucci strieda práve móda s odvážnymi detailmi a odhalením.

zväčšiť Herečka Olivia Wilde na podujatí ELLE Women in... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Olivia Wilde Herečka Olivia Wilde na podujatí ELLE Women in Hollywood Celebration.

A možno je to tak trochu aj marketingový nástroj, ako pritiahnuť viac pozornosti – či už k filmom alebo k vlastnej osobe. Ktohovie… Teda, Olivia asi vie. A my vieme, že stojí za to pozrieť si aj ďalšie dámy na akcii Baby2Baby Gala. Nájdete ich v našej galérii.

VIDEO: Jedna veľká rodina – ktoré slávne osobnosti sú príbuzné

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #odhalenie #šaty #móda #Olivia Wilde #Baby2Baby Gala

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...