Kate Hudson v čele zvodnej ženskej úderky: Ona uchvátila odetá v zlate, mladšia kolegyňa bábikovskou krásou

Bez hlavného mužského hrdinu sa konala v pondelok večer premiéra v Los Angeles, na ktorej predstavili film Na nože: Glass Onion. Nevedno, prečo sa na nej nezúčastnil britský herec Daniel Craig, jeho pôvabné kolegyne ho však dostatočne zastúpili.

16.11.2022 00:00
Kate Hudson Foto: ,
Herečka Kate Hudson si na slávnostnú premiéru obliekla model Elie Saab Haute Couture.
debata (1)

Slávnostnú premiéru v Los Angeles si pri pokračovaní krimi-príbehu s humornými prvkami vzali pod palec jednotlivé ženské protaganistky. Absolútne najviac medzi nimi žiarila hollywoodska hviezda Kate Hudson. A žiarila doslova.

Plavovláska, ktorú diváci poznajú z množstva bláznivých či romantických komédií, si na premiérový event obliekla šaty z dielne dizajnéra Elieho Saaba a jeho kolekcie haute couture. Model pošívaný zlatými flitrami z nej urobil trblietavú krásku v zlate. Luxus a metalická farba ukážkovo korešpondovala s farbou vlasov aj Hudsonovej líčením a herečka vyzerala naozaj famózne.

Herečka a speváčka Janelle Monae na slávnostnú...
Herec Leslie Odom Jr.
+10Herečka Katherine Langford na slávnostnej...

Samozrejme, prehliadnuť sa nedali ani ďalšie jej filmové kolegyne, ktoré diváci vo filme uvidia už o pár týždňov. Glass Onion má premiéru najprv v kinách, aby sa potom objavil na streamovacej platforme Netflix, ktorá ho pomohla aj spolufinancovať.

Olivia Wilde Čítajte viac Iba pruh látky na prsiach! Krásna režisérka zvádzala v ďalšej kreácii. Robí to azda zámerne?

Vo filme uvidia diváci napríklad Janelle Monaé, Kathryn Hahnovú či Madelyne Clineovú. Práve posledná menovaná patrí medzi najnovšie objavy Hollywoodu a tiež šoubiznisovej brandže. Jej krása zaujala už v minulosti na červených kobercoch a aj tentoraz bola Madelyne magnetom – s jej bábikovskou krásou a v saténovo-trblietavej kreácii Atelier Versace.

zväčšiť Herečka Madelyn Cline v kreácii Atelier Versace. Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Madelyn Cline Herečka Madelyn Cline v kreácii Atelier Versace.

Herečka a speváčka Janelle Monaé sa nechala obliecť rovnakému dizajnérovi ako jej kolegyňa Hudson. Róba z dielne libanonského tvorcu Saaba bola pošívaná perím a pestro-farebná s výraznou sukňou a odvážne riešeným živôtikom. Zvyšok dámskeho osadenstvo bol potom v rámci módy o niečo striedmejší a decentnejší. Všetky prítomné ženské hviezdy však vyzerali vskutku pôvabne. Viac si pozrite v našej galérii z pondelňajšej premiéry.

Daniel Craig Čítajte viac Takto krúti bokmi (po vodke) Daniel Craig?! Herec sa poriadne odviazal a na záver sko(n)čil...

Hoci na nej chýbal Daniel Craig, ten iba nedávno nakrútil reklamu na známu značku vodky a podľa reakcií fanúšikov na internete je to naozaj vydarený počin. Pozrite si ho nižšie spoločne s trailerom očakávaného filmu.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #krása #premiéra #Kate Hudson #Daniel Craig #Elie Saab

+ Zamyslite sa nad momentálnou situáciou a správajte sa podľa nej.
Uzavretie významného obchodu zlepší vašu...

+ Nemeňte svoje stravovacie návyky, momentálne je vaše telo spokojné.
Práca, ktorú milujete, prinesie neočakávaný...